Κόνιτσα:59χρονη Σουηδέζα ....βρέθηκε νεκρή στους Πάδες Την αναζητούσε ο σύζυγός της


Μοιραία για τη ζωή της στάθηκε η   επίσκεψη 59χρονης   γυναίκας από τη Σουηδία ,στην Κόνιτσα προκειμένου να παρακoλουθήσει  ένα φεστιβάλ     της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση που ξεκίνησε στις 9 του Ιούνη και θα ολοκληρωθεί σήμερα    .
Ειδικότερα , η 59χρονη   γυναίκα έφυγε    μόνη της  από τη Θεσσαλονίκη όπου διαμένει με τον ημεδαπό σύζυγό της  για να ταξιδέψει με το πολυμορφικό  όχημά της στην Κόνιτσα.
Ο σύζυγός της αδυνατώντας να επικοινωνήσει μαζί της ανησύχησε και ειδοποίησε τις Αρχές .
Άμεσα στήθηκε  επιχείρηση  από το ΤΣΦ και το ΑΤ Κόνιτσας   για τον εντοπισμό της 59χρονης αλλοδαπής .
Η 59χρονη Σουηδέζα εντοπίστηκε  σήμερα σήμερα  το πρωί δυστυχώς χωρίς τις αισθήσεις της  στην περιοχή Πάδες Κόνιτσας ,έξω από το όχημά της .
Από την αστυνομική έρευνα   δεν προκύπτει κάποια  ένδειξη εγκληματικής ενέργειας .Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις     φέρεται να λύθηκε το χειρόφρενο του αυτοκινήτου της άτυχης 59χρονης  ενώ βρισκόταν έξω από αυτό , καθώς στο σημείο που  εντοπίστηκε υπήρχε κατωφέρεια και  η  ίδια στην προσπάθειά της  να το σταματήσει  καταπλακώθηκε από αυτό και τραυματίστηκε θανάσιμα .
Τα ακριβή αίτια του τραγικού συμβάντος ερευνά  η Αστυνομία στην Κόνιτσα ενώ φως στα ακριβή αίτια θανάτου της 59χρονης θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση στο ΠΓΝΙ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]