ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ Η ΤΙΜΙΑ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

Το 56ο Πανελλήνιο Οφθαλμολογικό Συνέδριο με περισσότερους από 1.000 συνέδρους στα Ιωάννινα 8-10 Ιουνίου 2023

Για πρώτη φορά θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα το 56ο Πανελλήνιο Οφθαλμολογικό Συνέδριο. Είναι ένα ετήσιο συνέδριο που αποτελεί ένα καταξιωμένο θεσμό για την Ιατρική Κοινότητα και αναμφισβήτητα, την κορυφαία επιστημονική συνάντηση για την Οφθαλμολογία στην Ελλάδα, συγκεντρώνοντας πάνω από 1.000 συνολικά συνέδρους, και επιστημονικό πρόγραμμα που διεξάγεται σε τέσσερις (4) παράλληλες αίθουσες, με εκατοντάδες διακεκριμένους επιστήμονες ως ομιλητές.

Οφθαλμίατροι από όλη την Ελλάδα καθώς και ξένοι προσκεκλημένοι θα είναι μεταξύ αυτών που θα συμμετάσχουν.

Η επιλογή της πόλης στηρίχτηκε από σημαντικούς θεσμικούς και επιστημονικούς παράγοντες της πόλης, και ήταν καθοριστικής σημασίας για να μπορεί το ΔΣ της ΕΟΕ σήμερα, να αισθάνεται ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά για τη διοργάνωση αυτή στη πόλη των Ιωαννίνων, που αναμένεται να συγκεντρώσει τόσο μεγάλο αριθμό επισκεπτών. Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννιτών και του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.

Το τριήμερο επιστημονικό πρόγραμμα πρωτοτυπεί, φιλοξενώντας σημαντικές και νέες επιστημονικές ενότητες όπως:

Εκπαιδευτική Συνεδρία Ειδικευομένων ειδικά αφιερωμένη στους νέους ιατρούς και ερευνητές.

Νέα δεδομένα για το Καταρράκτη

Ειδική ενότητα αφιερωμένη στη Διαθλαστική Χειρουργική

Νέα δεδομένα για το Γλαύκωμα

Ειδική ενότητα για τη Ραγοειδίτιδα 

Σεμινάρια στις νεότερες χειρουργικές τεχνικές με έμπειρους εκπαιδευτές, γνωστά ως «Πειραματικά Χειρουργεία» και Hands-on εφαρμογές με μηχάνημα προσομοιωτή για καταρράκτη.

Συμμετοχή στο επιστημονικό πρόγραμμα γιατρών άλλων ειδικοτήτων με ειδική ενότητα «Η Οφθαλμολογία συναντά τις άλλες ειδικότητες (ρευματολόγοι, αναισθησιολόγοι κτλ). 

Κοινές Εκδηλώσεις με Άλλες Επιστημονικές Εταιρείες Ειδικού Αντικειμένου όπως την Ελληνική Εταιρεία Ενδοφακών & Διαθλαστικής Χειρουργικής (ΕΕΕΔΧ), την Ελληνική Εταιρεία για τη Μελέτη Οφθαλμικών Φλεγμονών και Λοιμώξεων (ΕΕΜΟΦΛ), την Ελληνική Εταιρεία Παιδοοφθαλμολογίας και Στραβισμού (ΕΕΠΟΣ), την Ελληνική Εταιρεία Οφθαλμικής Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής (ΕΕΟΠΕΧ), την Ελληνική Εταιρεία Υαλοειδούς Αμφιβληστροειδούς (ΕΕΥΑ), την Ελληνική Εταιρεία Γλαυκώματος (ΕΕΓ), την Εταιρεία Ξηροφθαλμίας & Οφθαλμικής Επιφάνειας (HOSDES), την Εταιρεία Γενετικής στην Οφθαλμολογία.

Επίσης στο Συνέδριο θα χορηγηθούν υποτροφίες και βραβεία. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν 

την ιστοσελίδα https://poscongress2023.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]