Φεστιβάλ Καντίνας στα Ιωάννινα.....Πάνω από 5.000 επισκέπτες!


 Η πρώτη μέρα διεξαγωγής του Canteen Festival - Φεστιβάλ Καντίνας, σημείωσε τεράστια επιτυχία και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους πάνω από 5.000 επισκέπτες του, στο parking του Σπηλαίου Περάματος όπου και θα λειτουργεί έως και την Κυριακή 18/6.

Το Φεστιβάλ επισκέφτηκαν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Καχριμάνης, πλήθος αυτοδιοικητικών (αντιπεριφερειάρχης, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι) και άλλοι πολλοί.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα άνοιξαν χορευτικά τμήματα πολιτιστικών συλλόγων ενώ η βραδιά ζωήρεψε με τα Χάλκινα Γουμένισσας του Τριαντάφυλλου Ασαρτζή.

Σήμερα λόγω του πένθους και ως ορίζει ο Νόμος, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων.


Ώρες λειτουργίας:

Πέμπτη 15 Ιουνίου 17:00-00:00

Παρασκευή 16 Ιουνίου 17:00 – 00:00

Σάββατο 17 Ιουνίου 12.00 – 00.00

Κυριακή 18 Μαΐου 12.00 – 00.00

To γλυκό του Δούναβη, ισπανικοί αλλά και ελληνικοί λουκουμάδες, πίτσα σε ξυλόφουρνο, σάντουιτς, σούβλες, χαλβάς, burger, noodles bao bun και άλλα πολλά εντυπωσίασαν και ικανοποίησαν ακόμη και τον πιό απαιτητικό ουρανίσκο.


Να υπενθυμίσουμε πως πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία γεύσεων και πολιτισμού, που θα ταξιδέψει τους επισκέπτες και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον Νομό.  

Μουσικά σχήματα θα εκτοξεύουν τη διασκέδαση, ενώ πολιτιστικοί σύλλογοι 

συμπληρώνουν αρμονικά την ψυχαγωγία των επισκεπτών. 

Το φεστιβάλ θα έχει κοινωνική διάσταση, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν στην πανελλήνια κοινωνική δράση ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, η οποία έχει παρουσία στον χώρο.Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το φεστιβάλ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

https://thessaloniki-brand.gr ή συνδεθείτε στα κοινωνικά δίκτυα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]