ΙΩΑΝΝΙΝΑ/ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ:ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΗΣ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Οι “Τεχνικοί” νικητές στο 4ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ που διοργάνωσε ο Δήμος Αρταίων

 


Οι “Τεχνικοί” νικητές στο 4ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ που διοργάνωσε ο Δήμος Αρταίων

Το τρόπαιο του 4ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Άρτας σήκωσαν, οι “Τεχνικοί”,  στον τελικό απέναντι στους “Μηχανικούς” που πραγματοποιήθηκε  χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο, ενώπιον πολλών φιλάθλων.

Ο τελικός έληξε με 51-41 υπέρ των Τεχνικών, ενώ προηγήθηκε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κράτησε το ενδιαφέρον στα ύψη έως τέλος, σε μία  διοργάνωση που έχει καταστεί πλέον θεσμός.

Προηγήθηκε η διεξαγωγή του μικρού τελικού, ο οποίος βρήκε νικητές τους “Λογιστές” “Τραπεζικούς” απέναντι στον “Εμπορικό Σύλλογο”, με σκορ 57-55. 

Συνολικά στο φετινό Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ της Άρτας συμμετείχαν 12 ομάδες, με περισσότερους από 160 αθλητές.

Ανάμεσα στους δύο τελικούς, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δημήτρης Σφήκας, βράβευσε τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής Νίκο Νικολάου για την προσφορά από το δικό του πόστο στο μπάσκετ και στον Αρτινό αθλητισμό.

«Ξεκινήσαμε ως Δημοτική Αρχή μια προσπάθεια στο χώρο του ερασιτεχνικού εργασιακού αθλητισμού και κάθε χρόνο προσπαθούμε να αναβαθμίζουμε αυτούς τους ωραίους αγώνες. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ωραία παρέα, να δώσουμε την ευκαιρία σε πολλούς συμπολίτες μας να αθληθούν, να θυμηθούμε τα νεανικά μας χρόνια που παίζαμε μπάσκετ στις αλάνες. Θα ήθελα να συγχαρώ όλες τις ομάδες για την συμμετοχή τους και την πορεία τους», δήλωσε μεταξύ άλλων Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δημήτρης Σφήκας.


Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέδραμαν στο να διοργανωθεί το 4ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ και ιδιαίτερα τους ανθρώπους του αθλήματος στην πόλη, τους διαιτητές, τις γραμματείες, τους αθλητές και τις ομάδες: ΓΝΑ & Κ.Υ. & Ι. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙΑΡΤΑΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ (ΤΕΧΝΙΚΟΙ), ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΤΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ – ΠΕ ΑΡΤΑΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΣΤΙΑΣΗΣ, ΙΟΝ Α.Ε., ENGINEERS (ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ), ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΕ ΑΡΤΑΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΡΤΑΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΤΑΣ, ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΡΤΑ, ΛΟΓΙΣΤΕΣ – ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ.

Φυσικά ευχαριστίες, στους φιλάθλους που παρακολούθησαν τις αναμετρήσεις στηρίζοντας έτσι το θεσμό, τα Νερά Κωστηλάτα για την χορηγία τους και τους υπαλλήλους του Δήμου που φρόντισαν τη διοργάνωση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]