LIVE/ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Ιωάννινα:Προσομοίωση Συζήτησης Πολιτών ,Τετάρτη 28 Ιουνίου στις 18:00 μ.μ. στο Κέντρο Νέων Ηπείρου


 Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι την Τετάρτη 28 Ιουνίου στις 18:00 μ.μ. στο Κέντρο Νέων Ηπείρου, Καπλάνη 10 Ιωάννινα, θα φιλοξενήσουμε μια προσομοίωση Συζήτησης Πολιτών. Η εκδήλωση βασίζεται στην έννοια του Διαλόγου με τους Πολίτες της ΕΕ, που διεξάγεται μεταξύ πολιτών και υπευθύνων χάραξης πολιτικής. Στα Ιωάννινα, όσοι λάβουν μέρος θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις και να μοιραστούν προτάσεις για τοπικές και κοινοτικές πολιτικές, προτεραιότητες με τον κ. Οδυσσέα Πότση: Αντιπεριφερειάρχη με αρμοδιότητα τα θέματα Πολιτισμού, Νεολαίας, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης.

Όλοι, ειδικά άτομα ηλικίας 18-35 ετών είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν στη συζήτηση. Για να κάνετε αίτηση, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και εγγραφείτε:https://forms.gle/F6NzNm44iYAY6KCV8. 

Αυτή η εκδήλωση είναι μέρος του του προγράμματος CERV (Πολίτες, ισότητα, δικαιώματα και αξίες) «Make Your Vote!», το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Για να διαβάσετε περισσότερα για το σχέδιο, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας:  https://www.yce.gr/en/activities/make-your-vote/.




Αυτή η εκδήλωση είναι μέρος του του προγράμματος CERV (Πολίτες, ισότητα, δικαιώματα και αξίες) «Make Your Vote!», το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Για να διαβάσετε περισσότερα για το σχέδιο, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: https://www.yce.gr/en/activities/make-your-vote/.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]