Run Greece Ioannina :Όλη ...η πόλη μια μεγάλη αθλητική γιορτή!![φωτό]

 



Με σύμμαχο τον εξαιρετικό καιρό  πλήθος κόσμου  "αγκάλιασε" και φέτος στα Γιάννενα ,τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού ,το Run Greece Ιωάννινα 2023, που διοργάνωσε   ο ΣΕΓΑΣ, με τη στήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου.







Δρομείς όλων των ηλικιών συμμετείχαν τον    αγώνα δρόμου ,στοχεύοντας κυρίως όχι τόσο στη νίκη όσο στην αξία που έχει η συμμετοχή σε οποιονδήποτε αγώνα .

Υπενθυμίζεται πως ο Περιφερειάρχης Ηπείρου ,Αλέξανδρος Καχριμάνης  στο μήνυμά του για το Run Greece  μεταξύ άλλων ανέφερε :"Μέσα από τους διαδρόμους της ιστορίας οι αγώνες αποτελούσαν για το φίλαθλο πνεύμα ένα φωτεινό σηματοδότη για μια μελλοντική εκεχειρία. Τέτοιες εκδηλώσεις μας υπενθυμίζουν πάντα την αξία της ευγενούς άμιλλας και του Ολυμπιακού Ιδεώδους που λέει ότι "Το σημαντικότερο στους  αγώνες είναι όχι η νίκη αλλά η συμμετοχή", όπως ακριβώς το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή δεν είναι ο θρίαμβος αλλά ο αγώνας. "




Aπό την πλευρά του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων ,κ.Δημήτρης Παπαγεωργίου σημείωσε μεταξύ άλλων :"Μετά τα δύσκολα χρόνια που δημιούργησε η πανδημία καλωσορίζουμε την διοργάνωση στις γνώριμες συνθήκες και μαζί τους πολλούς φίλους της πόλης μας.

Είναι σημαντικό ότι άνθρωποι από κάθε γωνιά της χώρας έρχονται και ξανάρχονται όχι μόνο για να λάβουν μέρος στην διοργάνωση αλλά για να κάνουν το δικό τους ταξίδι στα Γιάννενα ανακαλύπτοντας κάθε φορά και κάτι από τα μυστικά της.Κάθε τέτοια μεγάλη διοργάνωση είναι ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Αποδεικνύει ότι η συνεργασία που έχει χτιστεί όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί την βάση για την επιτυχία και την καθιέρωση."




Σημαντική   για την ομαλή διεξαγωγή του φετινού Run Greece ήταν η συνδρομή της Αστυνομίας 

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες ...και του χρόνου να είστε καλά και να δώσετε και πάλι αθλητικό ρυθμό στην πόλη των Ιωαννίνων !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]