ΝΕΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΗΠΕΙΡΟΣ"

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ WOLT ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Με το χρυσό κύπελλο ο Ν.Ο.Ι. στον Περιφερειάρχη Ηπείρου

Σε ένδειξη αναγνώρισης για τη σημαντική στήριξη που προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στο έργο του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη αντιπροσωπεία αθλητών/τριών που αγωνίστηκαν στο 89ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας συνοδευόμενοι από την Πρόεδρο του Ομίλου κ. Μάρθα Παλαιοπάνου.

Οι αθλητές  παρουσίασαν και αφιέρωσαν στον κ. Καχριμάνη το χρυσό κύπελλο της οκτάκοπου ανδρών, μία από τις πολλές διακρίσεις, καθώς ο Ν.Ο.Ι. κηρύχθηκε για μία ακόμη φορά πολυνίκης κατακτώντας συνολικά δέκα χρυσά, ένα αργυρό και δύο χάλκινα μετάλλια στην Α’ Φάση του Πρωταθλήματος.

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου συνεχάρη τόσο τους αθλητές όσο και τους προπονητές και τη διοίκηση για το αγωνιστικό τους σθένος και ευχήθηκε ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον. 

Από την πλευρά της η Πρόεδρος του Ν.Ο.Ι. κ. Μάρθα Παλαιοπάνου ευχαρίστησε τον κ. Καχριμάνη για την αρωγή επισημαίνοντας ότι η κωπηλασία είναι η αθλητική «ταυτότητα» των Ιωαννίνων και κάθε συνδρομή είναι απαραίτητη για να ανέβει ακόμη πιο ψηλά το άθλημα. «Ο Ν.Ο.Ι. παραμένει πρώτη δύναμη στην κωπηλασία κάνοντας υπερήφανη μία ολόκληρη χώρα με τις Ολυμπιακές και Παγκόσμιες διακρίσεις. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς κι ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά τον Περιφερειάρχη Ηπείρου για την αμέριστη στήριξη. Η Β’ Φάση του 89ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας θα διεξαχθεί στην πόλη μας και στην λίμνη Παμβώτιδα και όλη η ομάδα του Ομίλου προετοιμάζεται σκληρά για να διαπρέψει και στην έδρα της» τόνισε χαρακτηριστικά.

Τον κ. Καχριμάνη επισκέφθηκαν οι αθλητές/τριες: Τσίλης Ιωάννης,  Δημητρίου Γιώργος, Λαμπρίδης Απόστολος, Παλαιοπάνος Θανάσης, Παλαιοπάνος Λεωνίδας, Φαϊτάς Παύλος, Εξάρχου Ιάσονας, Γκόγκου Αικατερίνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]