Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού αφίσας για την ειρήνη των Λάιονς.




Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 35ος παγκόσμιος σχολικός διαγωνισμός Αφίσας για την Ειρήνη που διοργάνωσε η Διεθνής Οργάνωση Λεσχών Λάιονς. Το φετινό θέμα ήταν «Με Οδηγό τη Συμπόνια» (Lead With Compassion) στον οποίον έλαβαν μέρος πάνω από 500.000 μαθητές ηλικίας 11, 12 και 13 ετών από όλον τον κόσμο. 

Το πρώτο βραβείο που ήταν 5.000 $ και μια επίσκεψη στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών την ημέρα των Λάιονς, κατέκτησε η Emma Andreea Paveliuc, μια 13-χρονη μαθήτρια από το Ιάσιο της Ρουμανίας. Στον Ελλαδοκυπριακό χώρο, το καλύτερο έργο παρουσίασε η 12-χρονη Κατερίνα Θωμοπούλου από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κω.

Σύμφωνα με την προκήρυξη του διαγωνισμού, η Λέσχη Λάιονς Ιωαννίνων, «Σελλοί», βράβευσε τους μαθητές που παρουσίασαν τα καλύτερα έργα στην περιοχή των Ιωαννίνων με βάση την αξιολόγησή τους από ειδική επιτροπή αποτελούμενη από καθηγητές και δασκάλους τεχνικών. Την πρώτη θέση στη βαθμολογία της επιτροπής αλλά και 2η θέση στη Βόρειο Ελλάδα, κατέλαβε το έργο της Ιωάννας Χρυσανθοπούλου μαθήτριας της Aʹ τάξης του 7ου Γυμνασίου Ιωαννίνων. Στην περιοχή των Ιωαννίνων, βραβεύθηκε επίσης ο Αλέξανδρος Καλογιάννης μαθητής της Βʹ τάξης του του Μουσικού Γυμνασίου Ιωαννίνων ενώ απονεμήθηκαν έπαινοι και σε πολλούς άλλους μαθητές.

Η Λέσχη Λάιονς Ιωαννίνων, «Σελλοί», θα συμμετάσχει στη διοργάνωση και του 36ου διαγωνισμού o οποίος θα έχει τίτλο «Dear to Dream», δίνοντας και πάλι την ευκαιρία σε μαθητές της περιοχής μας να πάρουν μέρος με την ελπίδα για υψηλότερες διακρίσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]