ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Η Άρτα γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Χορού!


 Δήμος, σχολές χορού και τα χορευτικά τμήματα των Πολιτιστικών  Συλλόγων σε μια μεγάλη γιορτή.  

Σε μία μεγάλη γιορτή, γεμάτη από  παραδοσιακούς ήχους, μοντέρνες και κλασικές μελωδίες, εξελίχθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Αρταίων, σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους και τις σχολές σύγχρονου και μοντέρνου χορού της πόλης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χορού.

Ειδικότερα, το Σάββατο 29 Απριλίου, οι εντυπωσιακές χορευτικές παραστάσεις που έδωσαν στον αύλειο χώρο του 1ου Γυμνασίου Άρτας κέρδισαν το χαμόγελο αλλά και το χειροκρότημα μικρών και μεγάλων. Οι χορεύτριες και χορευτές των σχολών χορού Gym G, Αρμόνια, Σχολή Χορού-Αναγνωρισμένη από το κράτος, Arta Dance Academy, Duente και των χορευτικών  τμημάτων των Πολιτιστικών Συλλόγων, Μακρυγιάννης, Σκουφάς, Λύκειο Ελληνίδων, Άνθιμος Αργυρόπουλος, Λαογραφικός Όμιλος Άρτας «Το εργαστήρι», υπό την επιμέλεια του Αντιδημάρχου Πολιτισμού Νίκου Λιόντου και τον άριστο συντονισμό, χάρισαν μοναδικές στιγμές αλλά και ευκαιρίες χορού σε όλους.

« Ο Χορός ενώνει! Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω, τις σχολές χορού και τα χορευτικά τμήματα των πολιτιστικών μας, που με το μεράκι και το άφθονο κέφι τους, μας πρόσφεραν ένα πραγματικά εντυπωσιακό θέαμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Λιόντος.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]