ΝΕΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΗΠΕΙΡΟΣ"

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ WOLT ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Το ΚΚΕ για το αποτέλεσμα των εκλογών


 Για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών 


Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες εργαζόμενους, τους χιλιάδες νέους και νέες, που έκαναν αυτό το βήμα και ψήφισαν το ΚΚΕ. Συγχαίρουμε όλους όσους έδωσαν τη μάχη μαζί με τους κομμουνιστές, στους χώρους δουλειάς και στις γειτονιές, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σε αυτή τη μάχη.


Το ΚΚΕ μετράει σημαντική άνοδο σε ποσοστό και ψήφους, με άνοδο σε ψήφους πάνω από 125 χιλιάδες Πανελλαδικά και πάνω από 2000 ψήφους στο ν. Ιωαννίνων.


Το αποτέλεσμα αυτό είναι ένα μήνυμα ελπίδας αλλά και καρπός της πείρας των εργατικών - λαϊκών δυνάμεων, που πήραν μέρος, και εδώ στα Γιάννενα, σε σημαντικές μάχες μαζί με τους κομμουνιστές και τις κομμουνίστριες, σε σημαντικούς αγώνες που αναπτύχθηκαν και στην πόλη μας.


Το επόμενο διάστημα, ο λαός θα βρεθεί απέναντι σε νέο κύμα επίθεσης. Το ΚΚΕ δεν πρόκειται να δώσει καμιά στήριξη, καμιά ανοχή, κανένας συμβιβασμός σε όλες τις αντιλαϊκές πολιτικές! Το ΚΚΕ θα ασκεί τη μόνη ελπιδοφόρα για τον λαό μας αντιπολίτευση και μέσα στη Βουλή και έξω από αυτή, στο μετερίζι των ταξικών, λαϊκών αγώνων, για την προστασία της ζωής, για την προστασία του εισοδήματος, όλων των δικαιωμάτων του λαού και της νεολαίας.


Οι σκέψεις και τα σενάρια για επανάληψη των εκλογών, για προσφυγή σε νέες κάλπες, γίνονται όχι γιατί δεν μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση, από σήμερα, αλλά γιατί θέλουν να αλλοιώσουν την ψήφο του λαού με εκβιαστικά διλήμματα, με την υφαρπαγή και των ψήφων και των βουλευτικών εδρών με βάση τον νέο εκλογικό νόμο. Σ' αυτή την περίπτωση, απαιτείται από τώρα να ετοιμαστούμε για μια ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση του ΚΚΕ, αφού η αντιλαϊκή ατζέντα τους είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη. Γιατί το ΚΚΕ θα αξιοποιήσει αυτή τη δύναμη που του έδωσε ο λαός στην κάλπη, για να συμβάλει και μέσα στη Βουλή και στους δρόμους του αγώνα για την οργάνωση της λαϊκής αντίστασης, της αντεπίθεσης στον δρόμο της ανατροπής. Οι βουλευτές του ΚΚΕ θα είναι πραγματικά στηρίγματα των λαϊκών διεκδικήσεων, των διεκδικήσεων, περισσότερες φωνές υπεράσπισης και ανάδειξης των λαϊκών συμφερόντων και μέσα στη Βουλή και παντού.


Συνεχίζουμε δυνατά, δυναμικά, έτσι όπως ξεκινήσαμε, και το επόμενο διάστημα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]