Ιωάννινα:Το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ για το αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών

 


Όσοι όλο το προηγούμενο διάστημα είχαν επενδύσει σε ένα μικρό ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής δυστυχώς ηττήθηκαν. Το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής επέστρεψε δυναμικά, όχι μόνο στη χώρα αλλά και στον Ν.Ιωαννίνων που σε σχέση με το αποτέλεσμα των εκλογών του 2019 αύξησε τα εκλογικά του ποσοστά πάνω από 6%.

Το ΠΑΣΟΚ Κίνημα αλλαγής απέδειξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι έρχεται από πολύ μακριά και θα ξαναπάει ξανά πολύ μπροστά γιατί βρίσκεται πάντα με οδηγό τις αρχές και τις αξίες του στην σωστή πλευρά της ιστορίας, με καθαρό πολιτικό λόγο, με σχέδιο και πρόγραμμα και με την κοινωνία στο προσκήνιο.

Για όλους εμάς, μικρότερους και μεγαλύτερους η «ΑΛΛΑΓΗ» δεν είναι ένα ακόμη σύνθημα, είναι το βασικό στοιχείο του dna μας, με αυτό προχωρούμε και με αυτό σχεδιάζουμε να αλλάξουμε ξανά την ιστορία της χώρας.

Η εκ νέου εκπροσώπηση μας στην Ελληνική Βουλή μας κάνει υπερήφανους γιατί ο Νομός Ιωαννίνων θα αποκτήσει ξανά φωνή, θα προτείνει και θα  διεκδικήσει ότι μέχρι σήμερα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δεν έπραξαν. 

Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας για την εκλογή του στον Βουλευτή μας κ.Ιωάννη Τσίμαρη καθώς και σε όλους τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου μας στο Ν.Ιωαννίνων που πραγματικά όλοι μαζί ενωμένοι, δώσαμε την μάχη για τη δυναμική  επιστροφή του ΠΑΣΟΚ Κινήματος αλλαγής.

Το επόμενο ραντεβού μας  για την μεγάλη επιστροφή  είναι στις 26 Ιουνίου γιατί το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής είναι η Προοδευτική Δημοκρατική Παράταξη που έχει ανάγκη ο τόπος και οι πολίτες.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]