Ισχυρό Επιμελητήριο :Από έκπληξη σε … έκπληξη και από αστοχία σε … αστοχία κινείται η παράταξη «Κίνηση Επιχειρηματιών για την Ανάπτυξη» εδώ και πολύ καιρό

 


Από έκπληξη σε … έκπληξη και από αστοχία σε … αστοχία κινείται η παράταξη «Κίνηση Επιχειρηματιών για την Ανάπτυξη» εδώ και πολύ καιρό. 

Σαν να μην έφταναν τα λάθη και η αδιαφορία της διοίκησης Δημητρίου σε βάρος των επιχειρήσεων του νομού Ιωαννίνων , ήρθε τώρα και η … «χειροτονία» του Μάκη Χρυσοστόμου ως κερασάκι στην τούρτα. 

Η εκλογή του κ. Χρυσοστόμου στη θέση του προέδρου του Επιμελητηρίου έγινε με τρόπο παράδοξο που πραγματικά θέτει σε αμφισβήτηση τον θεσμό.

Συγκεκριμένα από τα 31 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, εκ των οποίων τα 15 ανήκουν στην παράταξη του κ. Δημητρίου , τον κ. Χρυσοστόμου ψήφισαν τα … 13 μέλη(!), από τους οποίους οι 11 από την παράταξη του κ. Δημητρίου και 2 «αποστάτες» από την παράταξη του κ. Μήτση , ο οποίος δήλωσε ότι απέχει από την διαδικασία , κάτι που εξαρχής είχε κάνει και η παράταξη «Ισχυρό Επιμελητήριο» του κ. Γρηγόρη Γκίκα. 

Με αφορμή την εξέλιξη αυτή, η οποία, ως παράταξη «Ισχυρό Επιμελητήριο», θεωρούμε ότι προσβάλλει τον θεσμό, ο επικεφαλής Γρηγόρης Γκίκας δηλώνει τα εξής:

«Αυτή τη στιγμή ο σημερινός πρόεδρος του Επιμελητηρίου , Μάκης Χρυσοστόμου , δεν εκφράζει σε καμία περίπτωση την πλειοψηφία των εκλεγμένων μελών του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου. Πρόκειται για έναν πρόεδρο της μειοψηφίας , στον οποίο ως «Ισχυρό Επιμελητήριο» δεν πρόκειται να δώσουμε καμία πίστωση χρόνου. Θα σταθούμε δε απέναντι σε οποιαδήποτε απόφαση που κινείται σε βάρος των επιχειρήσεων του νομού Ιωαννίνων, για τα συμφέροντα των οποίων θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. 

ΓΙΑ ΤΟ  «ΙΣΧΥΡΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ»
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΓΚΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]