ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Δήλωση Νίκου Έξαρχου, βουλευτή με το ΚΚΕ, για το αποτελεσμα των εκλογών

 


Εμπρός για ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό


Χαιρετίζουμε όσους συμπορεύτηκαν με το ΚΚΕ σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση, ιδιαίτερα τη νέα γενιά που για πρώτη φορά ψήφισε ΚΚΕ συντελώντας στο σημαντικό θετικό αυτό αποτέλεσμα. Η εκλογική άνοδος του ΚΚΕ είναι δείκτης του κύρους του μέσα στο λαό. Κύρος που οι κομμουνιστές κατέκτησαν μέσα από την αταλάντευτη πρωτοπόρα δράση τους για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων. 


Το συνολικό εκλογικό αποτέλεσμα είναι αρνητικό για το λαό. Η κυβέρνηση της ΝΔ που θα προκύψει από τις επόμενες εκλογές, θα είναι εχθρική απέναντι στις ανάγκες του λαού. Πρόσθετα θα έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ ως αντιπολίτευση, αφού συμφωνούν στα μεγάλα, έχουν κοινό πρόγραμμα τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων. Για αυτό δεν μπορούν να είναι «αντίπαλο δέος».


Η προσφυγή ξανά στις κάλπες, μόνο ένα στόχο έχει. Να λεηλατήσει την λαϊκή ψήφο που δεν εγκλωβίστηκε στα διλήμματα της αντιλαϊκής σταθερότητας.


Η μόνη δύναμη που προβάλλει ως πραγματική μαχητική αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ είναι το ΚΚΕ. Να μην επιτρέψουμε στη ΝΔ να κλέψει την έδρα του κομμουνιστή βουλευτή στα Γιάννενα. Καλούμε και όσους σκέφτηκαν να ψηφίσουν το ΚΚΕ και δεν το έκαναν στις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής, να το κάνουν τώρα.


Το ΚΚΕ έχει κοστολογημένο πρόγραμμα, που δεν κοστίζει ούτε ένα ευρώ στο λαό. Κοστίζει στα funds, στις τράπεζες, τους εφοπλιστές και τα κάθε είδους παράσιτα που απομυζούν τον ιδρώτα μας.


Γνωρίζουμε ότι αρκετοί που στήριξαν ή σκέφτονται να στηρίξουν ΚΚΕ, δεν συμφωνούν σε όλα μαζί μας. Όμως εμείς δίνουμε το χέρι μας σε όποιον θέλει να σηκωθεί, αρνείται να συμβιβαστεί με έναν κόσμο χειρότερο για τα παιδιά του.


Μπορούμε να ανατρέψουμε τα σχέδιά τους, να «κάψουμε» τα αντιλαϊκά σενάρια. Κάναμε ένα βήμα, πάμε για τα επόμενα. Μόνοι τους, και όλοι μας. Γιατί μόνο ο λαός σώζει τον λαό, με ΚΚΕ ακόμη πιο δυνατό. Η ελπίδα είναι εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]