Στα Ιωάννινα το 21ο Πανελλήνιο Ηπατολογικό Συνέδριο και η 30η Διημερίδα «Στέφανος Χατζηγιάννης»17– 20 Μαΐου




17– 20 Μαΐου 2023, στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου «Du Lac»


H Ηπατολογική Κοινότητα της χώρας αναμένεται να συναντηθεί φέτος στα Ιωάννινα στο πλαίσιο διεξαγωγής του 21ου Πανελλήνιου Ηπατολογικού Συνεδρίου & της 30ης Διημερίδας «Στέφανος Χατζηγιάννης». Οι εργασίες θα λάβουν χώρα από τις 17 – 20 Μαΐου 2023 στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου «Du Lac». Στο διάστημα αυτό, προσκεκλημένοι ομιλητές και συμμετέχοντες θα συναντηθούν δια ζώσης στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, έχοντας την ευκαιρία για διάλογο, ανταλλαγή απόψεων και κατάθεση εμπειριών. 

Το Συνέδριο διοργανώνεται σε ετήσια βάση από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Ήπατος (ΕΕΜΗ), μία επιστημονική εταιρεία, που έχει ως κύριο σκοπό την ανάπτυξη της μελέτης και έρευνας των παθήσεων του ήπατος. 

Το φετινό επιστημονικό πρόγραμμα χαρακτηρίζεται από τη μεγάλη διεπιστημονική συμμετοχή διεθνώς καταξιωμένων Ελλήνων επιστημόνων, που θα πλαισιωθούν και από σημαντικούς ξένους προσκεκλημένους ομιλητές. Στόχος είναι να τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα της σύγχρονης Ηπατολογίας και να παρουσιαστούν οι νέες, καινοτόμες θεραπείες, που δίνουν πρόσθετες ελπίδες στους ασθενείς με παθήσεις του ήπατος, καθώς αυξάνουν την ποιότητα ζωής και το προσδόκιμο επιβίωσής τους.

Σημαντική θέση στην κορυφαία εκδήλωση για τα νοσήματα του ήπατος στην Ελλάδα θα κατέχει και φέτος η εκπαίδευση των ειδικευομένων και νέων ιατρών μέσω του Μετεκπαιδευτικού Σεμιναρίου, αλλά και Συναντήσεων με Ειδικούς με παρουσίαση περιστατικών και διαδραστική συμμετοχή. 


Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, καλείστε σε δηλώσεις την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 και ώρα 11:15, 

στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου «Du Lac».


Σημειώστε ότι, θα ακολουθήσει (11:30-13:30) στην Αίθουσα «Ερατώ» Στρογγυλό Τραπέζι 

για τη Δημόσια Υγεία με ομιλίες για την εξάλειψη των Ιογενών Ηπατιτίδων και τα προγράμματα, που εφαρμόζονται από εκπροσώπους του ΕΟΔΥ, της ΕΕΜΗ, του ΟΚΑΝΑ, του «Προμηθέα» κ.α..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]