Αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος Υπερελαφρών Αεροσκαφών "ΠΡΕΒΕΖΑ 2023


 Η Αερολέσχη Πρέβεζας με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας  και του Δήμου Πρέβεζας συνδιοργανώνει τον Αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος  Υπερελαφρών Αεροσκαφών «ΠΡΕΒΕΖΑ 2023». 

Ο Αγώνας εντάσσεται στον αγωνιστικό προγραμματισμό του 2023 της  Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας (ΕΛ.Α.Ο.)  

https://www.elao.website/agwnistiko-programma και θα διεξαχθεί το Σάββατο  10 και Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 στο Αεροδρόμιο Ζαλόγγου της Αερολέσχης  Πρέβεζας που βρίσκεται ενδιάμεσα της διαδρομής του δρόμου Καμαρίνας  Ωρωπού. 

Την Παρασκευή 9/6 θα αφιχθούν στο Αεροδρόμιο Ζαλόγγου τα  αεροσκάφη και οι αθλητές των Αερολεσχών της χώρας και στις 20:00 θα  πραγματοποιηθεί στην «ΟΑΣΗ» η ενημέρωση των πληρωμάτων που  σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη του αγώνα. 

Το Σάββατο 10/6 από 09:00 – 14:30 θα διεξαχθεί το πρώτο μέρος του  αγώνα που αφορά στην σχεδίαση και εκτέλεση ναυτιλίας (διαδρομής 100 Km )  με ακρίβεια δευτερολέπτου. 

Την Κυριακή 11/6 από 09:00 – 12:00 θα διεξαχθεί το δεύτερο σκέλος  που αφορά στην εκτέλεση προσγειώσεων ακριβείας, θα ακολουθήσουν  εγκαίνια του Αεροδρομίου μας και οι απονομές. 

Για τις ημέρες και τις ώρες του Αγώνα η είσοδος για το κοινό είναι  ελεύθερη και μετά την λήξη θα είναι δυνατή η πραγματοποίηση πτήσεων  εθισμού. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]