Το ΚΚΕ για τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών- 1η δύναμη και στα Γιάννενα η Πανσπουδαστική

 


Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες νέους και νέες, που χθες στήριξαν την Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας(ΠΚΣ), στις φοιτητικές εκλογές, αναδεικνύοντας την σε 1η δύναμη στα Γιάννενα για 3η συνεχόμενη χρονιά και, Πανελλαδικά για 2η συνεχόμενη χρονιά! 

Η μεγάλη νίκη της Πανσπουδαστικής, στέλνει μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας! Το ίδιο μήνυμα που έστειλε η νεολαία και στις συγκλονιστικές κινητοποιήσεις για το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα «Τέμπη». Κρύβει μέσα της μια μεγάλη δυναμική, ικανή να εμπνεύσει χιλιάδες ανθρώπους να επιλέξουν το δρόμο της αμφισβήτησης και του αγώνα, για να έρθουν τα πράγματα «αλλιώς».  Αποτελεί την πραγματική έκφραση χιλιάδων νέων, που βλέπουν τα όνειρα τους να ασφυκτιούν στο μέλλον που τους φτιάχνουν! 

Σηματοδοτεί όμως και την πλατιά αναγνώριση της στάσης και της προσφοράς των μελών και των φίλων της ΚΝΕ στους αγώνες της νέας γενιάς. Είναι μια σαφής προειδοποίηση προς τη σημερινή και κάθε επόμενη κυβέρνηση ότι θα βρει τους φοιτητές αποφασισμένους να αντιμετωπίσουν την επίθεση στα δικαιώματά τους!

Συνεχίζουμε μαζί! Οι νέοι χθες έκαναν ένα βήμα. Στις βουλευτικές εκλογές στις 21 Μάη  μαζί με το ΚΚΕ μπορούμε να κάνουμε το άλμα! Να δυναμώσει το ΚΚΕ που είναι το μοναδικό αντίπαλο δέος την πολιτική του "πάμε κι όπου βγει" όλων των κομμάτων που κυβέρνησαν τη χώρα! Σε όλες τις κάλπες η νεολαία έχει μία επιλογή: Να δυναμώσει η αλήθεια, ο αγώνας, η αμφισβήτηση!

"Μόνοι τους και όλοι μας" με δυνατό ΚΚΕ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]