Ιωάννινα:Άγρια συμπλοκή σε γειτονιά της πόλης -Στο νοσοκομείο 4 άτομα [φωτό-βίντεο]






Άγρια συμπλοκή ,σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για  οπαδικές διαφορές, σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής λίγο  μετά τις 15.00 σε γειτονιά των Σεισμοπλήκτων στα Ιωάννινα .
Όλα έγιναν μέσα σε δύο λεπτά ,όταν 3 οχήματα στα οποία επέβαιναν  7   άτομα σταμάτησαν     και μόλις κατέβηκαν από   αυτά κατευθύνθηκαν σε ένα 4ο όχημα και με τα στυλιάρια που κρατούσαν στα χέρια επιτέθηκαν στους 4 επιβαίνοντες σε αυτό .
Σημειώνεται ότι κάποιοι εξ αυτών  που πραγματοποίησαν την επίθεση είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με αποκριάτικη μάσκα ενώ  άναψαν και  2 καπνογόνα  .
Μετά την επίθεση επιβιβάστηκαν στα οχήματά τους  και έφυγαν από το σημείο .
Στην περιοχή έσπευσε  η αστυνομία, η πυροσβεστική  και 2 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν και διακόμισαν στο   Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο 4 άτομα   ηλικίας  έως 30 ετών .
Ο ένας εξ αυτών φέρει   βαρύτατα  τραύματα  .Τραυματισμένοι είναι και οι άλλοι δύο ενώ το τέταρτο άτομο φέρει  ελαφρά τραύματα .
Οι έρευνες της Αστυνομίας για τα ακριβή αίτια   του συμβάντος , τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη .





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]