Με συμφωνίες «επέστρεψαν» από τη Food Expo 47 παραγωγοί από την Ήπειρο !

 


Με συμφωνίες «επέστρεψαν» 

από τη Food Expo 47 παραγωγοί   


Σαράντα επτά παραγωγοί από την Ήπειρο,  έδωσαν το παρών τους στη φετινή Food Expo που πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία στην Αθήνα. Οι παραγωγοί, που φιλοξενήθηκαν στο περίπτερο της Περιφέρειας κάλυπταν ευρεία γκάμα προϊόντων και είχαν τη δυνατότητα άμεσης σύναψης εμπορικών συμφωνιών. 


Ενισχυτικά   στην προώθηση των Ηπειρωτικών προϊόντων, λειτούργησε και η παρουσίαση παραδοσιακών συνταγών γαστρονομίας, αλλά και άλλων πρωτόπυπων, από τους σεφ Τάσο Τόλη, Έκτορα Ιωάννου και Μίλτο Καρούμπα, που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον και γεύτηκαν τα εδέσματα που μαγειρεύονταν στη διάρκεια τη Έκθεσης.

Στην Έκθεση και στο Περίπτερο της Περιφέρειας παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο οποίος υποδέχτηκε μεταξύ άλλων, τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γ. Γεωργαντά, Ανάπτυξης κ. Αδ. Γεωργιάδη και Εσωτερικών κ. Μ. Βορίδη, εκπροσώπους κομμάτων, αγροτικών οργανώσεων κ.α. Το συντονισμό της συμμετοχής της Περιφέρειας στην έκθεση είχε η Προϊσταμένη Προώθησης και Προβολής τοπικών Προϊόντων κ. Σοφία Φούκη.



Η Food Expo, όπως επιβεβαιώθηκε και φέτος, έχει μετεξελιχθεί σε παγκόσμια έκθεση, που φέρνει σε επαφή παραγωγούς και αγοραστές από όλο τον κόσμο και αναδεικνύει τάσεις και καινοτομίες που διαμορφώνουν τη βιομηχανία τροφίμων του «αύριο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]