Ιωάννινα:Οι μαθητές και οι μαθήτριες του «Μαρούλειου» ΓΕ.Λ. Κατσικά μας καλούν να ταξιδέψουμε μαζί τους στον ψηφιακό κόσμο!

     


Οι μαθητές και οι μαθήτριες του «Μαρούλειου» ΓΕ.Λ. Κατσικά μας καλούν να ταξιδέψουμε μαζί τους στον ψηφιακό κόσμο!

     Σε μια εποχή όπου η ψηφιακή τεχνολογία έχει εισχωρήσει σε όλους τους τομείς της ζωής μας, είναι πολύ σημαντικό ιδιαίτερα οι έφηβοι να μάθουν να χρησιμοποιούν δημιουργικά τα ψηφιακά εργαλεία. Να ενημερωθούν για τους κινδύνους που ελλοχεύουν στο διαδίκτυο και να προβληματιστούν για τις συνέπειες των κοινωνικών δικτύων στη ζωή τους.

     Υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών του ΓΕ.Λ. Κατσικά Α.Κεφάλα, Σ.Ματσακίδου, Κ.Ντίνα, Ε.Φράγκου και Α.Χόινα οι μαθητές και οι μαθήτριες είχαν την ευκαιρία να εκπονήσουν το τρέχον σχολικό έτος 2022-23 εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο :   «ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ… ΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ». Με μεγάλη χαρά λοιπόν, θα μας παρουσιάσουν τις ομαδικές εργασίες τους σε μία μαθητική δράση που έχουν οργανώσει.  

     Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρόσκληση για συμμετοχή και άλλων σχολείων στο συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, ανταποκρίθηκαν θετικά το 2ο ΓΕΛ Ιωαννίνων, το 8ο ΓΕΛ Ιωαννίνων, το Γυμνάσιο Κατσικά, το Γυμνάσιο Κουτσελιού και   το Γυμνάσιο Λογγάδων. 

     Η μαθητική δράση  «ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ… ΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ»  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023, στην πολιτιστικό πολυχώρο «Δ.Χατζής» του Δ.Ιωαννιτών, ώρα 19.00μ.μ.
Το παρών θα δώσουν σημαντικές προσωπικότητες της εκπαίδευσης, της τοπικής κοινωνίας και φυσικά οι ίδιοι οι μαθητές και μαθήτριες όλων των παραπάνω σχολείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]