ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Τέμπη: Πυροσβέστες, αστυνομικοί, διασώστες και εθελοντές απέτισαν φόρο τιμής στους νεκρούς


 Πέντε μέρες μετά το μοιραίο δυστύχημα με το τρένο στα Τέμπη και το έργο των πυροσβεστών στο σημείο της τραγωδίας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.


Οι άνθρωποι που έφτασαν στα Τέμπη λίγα λεπτά μετά τη σύγκρουση των τρένων, πυροσβέστες, διασώστες, εθελοντές και αστυνομικοί απέτισαν φόρο τιμής στους 57 συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους.Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, έχουν απομακρυνθεί όλα τα βαγόνια και συντρίμμια από την φοβερή σύγκρουση των δύο τρένων και απομένει ένας τελευταίος έλεγχος για τυχόν βιολογικό υλικό στο έδαφος, κάτι που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες. Στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η λήξη των ερευνών.


Την ίδια ώρα έγινε γνωστό πως έχουν ταυτοποιηθεί 55 σοροί. Ένας νεκρός παραμένει ακόμα άγνωστος, καθώς δεν τον έχει αναζητήσει κανείς και δεν υπάρχει συγκριτικό δείγμα για την ταυτοποίηση μέσω DNA, ενώ μια γυναίκα αναζητεί ακόμα την κόρη της που επέβαινε στο τρένο, αλλά δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της.


Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, παρουσία του υφυπουργού, Χρήστου Τριαντόπουλου, μετέφερε τις ευχαριστίες του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν όλοι από την πρώτη στιγμή.

πηγή newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]