Δήμος Ιωαννιτών:Ορίστηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι


Με απόφασή του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Δημήτρης Παπαγεωργίου όρισε τους νέους αντιδημάρχους με θητεία έως 31 Δεκεμβρίου 2023.

Σύμφωνα με την απόφαση αντιδήμαρχοι ορίζονται:

-Ευάγγελος Πήχας με αρμοδιότητα την ολοκληρωμένη διαχείριση στερεών αποβλήτων, την ποιότητα ζωής, την πολεοδομία και την Δημοτική Ενότητα Παμβώτιδας. Ανατίθεται επίσης η προεδρεία της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου. 

-Αναστασία Τύρου-Ούζα, με αρμοδιότητα τον αναπτυξιακό προγραμματισμό, την ανάδειξη μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς και την Δημοτική Ενότητα Ιωαννίνων. 

-Φώτης Βάββας, με αρμοδιότητα τα οικονομικά και την ψηφιακή διακυβέρνηση. 

-Γιώργος Αρλέτος, με αρμοδιότητα τα έργα, το περιβάλλον και την ενέργεια και την Δημοτική Ενότητα Ανατολής. Στον κ. Αρλέτο ανατίθεται η προεδρία της Οικονομικής Επιτροπής. 

-Αριστείδης Παππάς, με αρμοδιότητα την καθαριότητα, τη συντήρηση έργων, το πράσινο, τις παιδικές χαρές και τη Δημοτική Ενότητα Μπιζανίου.

-Γιώργος Λώλης, με αρμοδιότητα τον τουρισμό, τον πολιτισμό, την πολιτική προστασία και την Δημοτική Ενότητα Περάματος.

-Γιάννης Αϊβατίδης, με αρμοδιότητα την παιδεία, την δια βίου μάθηση και την επιχειρηματικότητα.

-Νίκος Σιορόκας, με αρμοδιότητα τα κληροδοτήματα, τον πρωτογενή τομέα, την περιφερειακή ανάπτυξη, την προστασία της λίμνης και την Δημοτική Ενότητα Νήσου.

-Χριστίνα Κωτσαντή, με αρμοδιότητα την κοινωνική προστασία και την μεταναστευτική πολιτική.

Αναπληρωτής του Δημάρχου ορίστηκε ο αντιδήμαρχος Φώτης Βάββας.

Ο κ. Γιάννης Τσίμαρης ζήτησε την απαλλαγή από τα καθήκοντά του λόγω της συμμετοχής του στις βουλευτικές εκλογές κάτι που έγινε αποδεκτό από το Δήμαρχο.

Με την ίδια απόφαση του Δημάρχου ορίστηκε εντεταλμένη σύμβουλος με ευθύνη το συντονισμό δράσεων που αφορούν τη νέα γενιά, την προώθηση του εθελοντισμού και τον συντονισμό προγραμμάτων ισότητας η κ. Γιάννα Αθανασίου- Μαμακή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]