Άρτα:Σε απόγνωση ιδιοκτήτης επιχείρησης ...λόγω τραπεζοκαθισμάτων

 


Σε απόγνωση βρίσκεται ιδοκτήτης κουρείου στην Άρτα λόγω των παράνομων, όπως καταγγέλλει, τραπεζοκαθισμάτων που έχουν κλείσει το κατάστημά του  .Όπως  είπε  στο epirus-tv-news.gr  το πρόβλημα  στην πλατεία 24ης Ιουνίου  δεν είναι τωρινό αλλά μετρά    τουλάχιστον  5 χρόνια .

Ο ιδιοκτήτης   που βλέπει   το μαγαζί του "πνιγμένο" από τα τραπεζοκαθίσματα,  δίνει πραγματικά  σκληρό αγώνα για να κρατήσει ανοιχτή  την επιχείρησή  του από την οποία προσπαθεί να βγάλει τα προς το ζην .

Παρόλο  όμως   που έχει απευθυνθεί πολλάκις στον Δήμο ,όπως είπε ,δεν έχει  γίνει καμία απολύτως ενέργεια, οι αρμόδιοι φορείς αδιαφορούν για το πρόβλημά του  , η κατάσταση παραμένει ως έχει και αν δεν επέμβει , όπως    ζητά η αρμόδια αρχή ,  θα οδηγηθεί σε οικονομική  καταστροφή  ....


Με την τοποθέτηση πλήθους τραπεζοκαθισμάτων στην εν λόγω πλατεία  ένας δημόσιος χώρος τείνει πλέον να γίνει σχεδόν ιδιωτικός ..

"Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και προσπαθώ   με σκληρό αγώνα να επιβιώσω   δουλεύοντας  το μικρό  μου κουρείο .Ετσι  όπως έχει διαμορφωθεί όμως  η κατάσταση  σε αυτή τη γειτονιά της Άρτας είναι αποτρεπτική ,τα τραπεζοκαθίσματα  μου έχουν κλείσει το μαγαζί μου και δεν μπορώ να επιβιώσω.  .Έχω απευθυνθεί στον Δήμο και έχω κάνει αρκετές αναφορές  για την ανάπτυξη παράνομων τραπεζοκαθισμάτων και διαχωριστικών δυστυχώς όμως δεν έχω εισακουστεί από κανέναν .Τί να κάνω να κλείσω το μαγαζί μου ;Αυτό που ζητώ  είναι να παρέμβει η αρμόδια αρχή για να διευθετηθεί το θέμα και να μην οδηγηθώ στην ανεργία "  είπε ο ιδιοκτήτης του κουρείου .

Δυστυχώς η αδιαφορία και η ασέβεια των αρμοδίων οδηγούν σε πολίτες σε απόγνωση ,όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση τον ιδιοκτήτη του  μικρού κουρείου  στην πλατεία 24ης Ιουνίου στην Άρτα.

Η Δημοτική Αρχή οφείλει να προβαίνει σε ουσιαστικούς και όχι προσχηματικούς ελέγχους για τα τραπεζοκαθίσματα  σε όλη την πόλη της Άρτας και το κανονιστικό πλαίσιο για το εν λόγω ζήτημα θα πρέπει να σέβεται  έμπρακτα  την αξία του δημόσιου χώρου  και όχι να  αδιαφορεί  όταν κάποιος καταγγέλλει πως ζημιώνεται η επιχέιρησή του από την αλόγιστη και καταχρηστική επέκταση των τραπεζοκαθισμάτων ......







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]