Τέμπη:Στη μνήμη του Ιορδάνη Αδαμάκη το σημερινό ντέρμπι του ΑΟ Καβάλας


"Η πατρίδα μας πενθεί την απώλεια τόσων ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. Μακάρι να είναι οι τελευταίοι, μακάρι ο πανδαμάτωρ χρόνος να αμβλύνει σιγά σιγά τις πληγές σε τόσες οικογένειες που πενθούν και πονούν γιατί έχασαν τόσο άδοξα δικούς τους ανθρώπους.

    Ένας από αυτούς που χάθηκαν είναι και ο πρώην ποδοσφαιριστής μας Ιορδάνης Αδαμάκης, και με τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειας του θα διεξαχθεί στην μνήμη του ο  αυριανός  μας αγώνας με αντίπαλο την ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης στην οποία επίσης αγωνίστηκε. Τα καθαρά έσοδα του αγώνα θα διατεθούν σε ίδρυμα που θα μας υποδείξει η οικογένεια του. Καλό ταξίδι Ιορδάνη στην γειτονιά των Αγγέλων, αιωνία σου η μνήμη, θα σε θυμόμαστε για πάντα."

Με το παραπάνω post στη σελίδα του στο facebook o AO Kαβάλας αποχαιρετά τον Ιορδάνη Αδαμάκη. Ο σημερινός αγώνας θα διεξαχθεί στη μνήμη του ενώ όπως αναφέρει το kavalapost.gr ,η διοίκηση της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας αποφάσισε να διαθέσει τα καθαρά έσοδα της αναμέτρησης σε ίδρυμα που θα υποδείξει η οικογένεια του άτυχου ποδοσφαιριστή που έχασε τη ζωή του στην τραγωδία των Τεμπών .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]