Συνάντηση Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Άρτας με το Δήμαρχο ΑρταίωνΧρ. Τσιρογιάνννης: «Ψηλά στην ατζέντα μας τα θέματα των μαθητών και των εκπαιδευτικών μας».

Συνάντηση με τον Πρόεδρο Γιώργο Παλαιοδήμο και Μέλη του Διοικητικού Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Άρτας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, προκειμένου να συζητηθούν κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου.

Ειδικότερα συζητήθηκαν θέματα κτιριακών υποδομών, συντηρήσεων, επισκευών και διάφορα θέματα που αφορούν τη σχολική κοινότητα. Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο έτος έχουν δαπανηθεί αρκετά χρήματα για τις σχολικές υποδομές και ειδικότερα, για ενεργειακές αναβαθμίσεις, θέματα υγιεινής, ασφάλειας, ράμπες ΑμεΑ, φωτισμός led, κουφώματα, ελαστοσυνθετικοί τάπητες στα γήπεδα μπάσκετ των σχολείων, κ.α.

Το καλό κλίμα συνεργασίας επιβεβαιώθηκε για άλλη μια  φορά, καθώς ο Δήμαρχος τόνισε πως ο Δήμος είναι και θα είναι αρωγός στις προσπάθειες του Συλλόγου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]