Πρέβεζα: Κίνηση .....ζωής -Τοποθέτηση απινιδωτή σε σχολείο

 


Απινιδωτή απέκτησε το Δημοτικό Σχολείο Παντοκράτορα 

Σε μια κίνηση ζωής προχώρησε το Δημοτικό Σχολείο στον Παντοκράτορα Πρέβεζας το οποίο με την πολύτιμη συμβολή του Συλλόγου Προστασίας Ενημέρωσης και Βοήθειας Καρδιοπαθειών Παιδιών "Η καρδιά του Παιδιού" έκανε εφικτή την τοποθέτηση απινιδωτή στον χώρο του σχολείου.

Όπως εξηγεί η ανακοίνωση που υπογράφουν η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου Έφη Μαντούση και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου η προσπάθεια ξεκίνησε από τον Οκτώβριο του 2023 και έγινε πράξη με την χορηγία του απινιδωτή από τον Σύλλογο “Η καρδιά του Παιδιού”.

Ο Σύλλογος Γονέων προχώρησε στην αγορά κουτιού αποθήκευσης εξωτερικού χώρου με συναγερμό, ενώ ο γονέας και διασώστης του ΕΚΑΒ Μιχάλης Γεωργαντζής ανέλαβε την πλήρη τοποθέτηση του απινιδωτή και τον έθεσε σε λειτουργία προκειμένου να είναι έτοιμος προς χρήση. 

Να σημειώσουμε επίσης πως πριν από λίγες εβδομάδες είχε πραγματοποιηθεί και εκπαίδευση στο χώρο του σχολείου στη χρήση του απινιδωτή ο οποίος -όπως υπογραμμίζει ο Σύλλογος- είναι στη διάθεση όποιου  τον χρειαστεί.

Ο Σύλλογος  του  Δημοτικού Σχολείου Παντοκράτορα  ευχαριστεί  θερμά την “Καρδιά του Παιδιού” και τον κ. Γεωργαντζή καθώς και τους γονείς που στηρίζουν όλες τις δράσεις του Συλλόγου.

πηγή facebook Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]