ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Πρέβεζα:Στους δρόμους ...για το δυστύχημα στα Τέμπη


 Νέα κινητοποίηση από ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και άλλους φορείς για  το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη-

Συγκέντρωση στο παλιό ΚΤΕΛ και πορεία στην πόλη

Με τη συμμετοχή δεκάδων σωματείων ,συλλόγων, φορέων, ελεύθερων επαγγελματιών,αγροτών , εργαζομένων, συνταξιούχων, φοιτητών και μαθητών από όλο το νομό πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο παλιό ΚΤΕΛ Πρέβεζας με αφορμή την 24ωρη γενική απεργία που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και βασικό αίτημα την απόδοση ευθυνών για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Στην κινητοποίηση συμμετείχε μεταξύ άλλων και ο Εμπορικός Σύλλογος Πρέβεζας με κλείσιμο των καταστημάτων από ώρες 8.30-14.00 ενώ προηγήθηκε προσυγκέντρωση στην Εφορία της Συνέλευσης Συντονισμού Εργαζομένων Ανέργων Πρέβεζας.

Χαιρετισμό απηύθυναν εκπρόσωποι των φοιτητών και των μαθητών, ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Γιώργος Μπούμης, ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Πάνος Λελοβίτης ,εκ μέρους της Συνέλευσης Συντονισμού Εργαζομένων-Ανέργων ο Βαγγέλης Νάνος ενώ την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ και των Συλλόγων ΟΤΑ Πρέβεζας Γιώργος Μισιρλής.


Ολοι τους ζήτησαν να ριχτεί “’άπλετο” φως στο δυστύχημα των Τεμπών και να μη κρυφτούν οι πραγματικά υπεύθυνοι πίσω από τους εργαζόμενους υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει άμεσα να σταματήσει η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και να δοθεί έμφαση στην προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Ακολούθησε πορεία στη Λ.Ειρήνης και στην παραλία της πόλης, ενώ όπως υπογραμμίστηκε οι κινητοποιήσεις δε θα σταματήσουν εδώ.



Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]