Ιωάννινα: Συμβάσεις για δύο νέα έργα στο Δήμο




Τον δρόμο της υλοποίησης παίρνουν δύο ακόμη έργα καθώς υπογράφηκαν οι συμβάσεις με τους αναδόχους.

Το πρώτο έργο με προϋπολογισμό 744 χιλιάδες ευρώ αφορά στην κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δήμο Ιωαννιτών.

Η συγκεκριμένη παρέμβαση θα αναπτυχθεί στα Καρδαμίτσια και περιλαμβάνει την κατασκευή ενός γηπέδου ποδοσφαίρου, ενός γηπέδου καλαθοσφαίρισης, δύο γηπέδων αντισφαίρισης, καθώς και των περιμετρικών διαδρόμων κίνησης σε έκταση 25 στρεμμάτων περίπου. 

Σήμερα η συγκεκριμένη έκταση είναι περιφραγμένη και διαμορφωμένη με αδρανή υλικά χωρίς να παρέχει την δυνατότητα ουσιαστικής χρήσης από τους κατοίκους. 

Με την ολοκλήρωση του έργου θα δημιουργηθεί ένας δημόσιος χώρος αθλητισμού, αναψυχής και πρασίνου που θα αναβαθμίσει την ευρύτερη περιοχή. 

Το δεύτερο έργο αφορά στη βελτίωση υποδομών στην Κοινότητα Κουτσελιού με προϋπολογισμό 630 χιλιάδες ευρώ.

Αφορά στην βελτίωση οδού́ η οποία είναι τμήμα της 3ης Επαρχιακής οδού́ Ιωάννινων - Κουτσελιού και οδηγεί́ ανατολικά́ από́ το Γήπεδο Κουτσελίου στο κέντρο του οικισμού́ με συνολικό́ μήκος 900 μέτρα.

Με την εκτέλεση του έργου θα επιτευχθεί καλύτερη βατότητα ενώ θα κατασκευαστούν και πεζοδρόμια για τη μέγιστη ασφάλεια των διερχόμενων.

Η παρέμβαση περιλαμβάνει επίσης ηλεκτροφωτισμό με επέκταση και συμπλήρωση του υπάρχοντος δικτύου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]