ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΖΙΤΣΑΣ!

ΙΩΑΝΝΙΝΑ-LIVE Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ -ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!


Ενεργοί Πολίτες για το Δήμο Ζίτσας:Καταγγελία για την παρουσία των ΜΑΤ στο δημοτικό συμβούλιο...."Φτάσαμε να το ζήσουμε και αυτό"

 


Τουλάχιστον μισή ώρα πριν την προγραμματισμένη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Δευτέρα 6 Μαρτίου, αστυνομικές δυνάμεις αποτελούμενες από άνδρες των ΜΑΤ και της ασφάλειας βρισκόταν στο χώρο έξω από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου προκαλώντας ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση στη μικρή μας κοινωνία.

Χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος που να δικαιολογεί στο ελάχιστο την παρουσία τους. 

Καταστάσεις απαράδεκτες που μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω στις μαύρες εποχές της ιστορίας μας τις οποίες και καταδικάζουμε απερίφραστα.

Σίγουρα οι αστυνομικές δυνάμεις δεν προσήλθαν αυτοβούλως. Για την παρουσία τους δόθηκε εντολή.

Απαιτούμε να μάθουμε από τους αρμόδιους από ποιον δόθηκε η σχετική εντολή και ποιος ο λόγος της παρουσίας τους.

Απαιτούμε να μην ξαναζήσουμε ανάλογες ντροπιαστικές καταστάσεις που δυσφημούν τον Δήμο μας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο, κυρίαρχο όργανο της διοίκησης των Δήμων, παρά τις αντισυνταγματικές ρυθμίσεις απαξίωσής του, οφείλει να αποτελεί χώρο συζήτησης και σύνθεσης ή μη των απόψεων, με δημόσιες ανοικτές συνεδριάσεις, με τη δυνατότητα συλλογικών φορέων και μεμονωμένων δημοτών να διατυπώνουν τη γνώμη τους και να θέτουν ζητήματα που αφορούν την τοπική κοινωνία.  

Ως η επόμενη διοίκηση του Δήμου δεσμευόμαστε για την αναβάθμιση της λειτουργίας του και την αλληλεπίδραση με τον δημότη του Δήμου Ζίτσας.

Μέχρι τότε, δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει με τη δημοκρατία και με την απαξίωση και δυσφήμηση του Δήμου μας και φυσικά δεν θα επιτρέψουμε καμία φίμωση της κοινωνίας.

Ελεούσα, 7 Μαρτίου 2023  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]