Νέα διανομή τροφίμων από το Δήμο Πάργας μέσω του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας


Ο Δήμος Πάργας, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Περιφέρειας Ηπείρου- Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας θα πραγματοποιήσει δωρεάν διανομή τροφίμων, η οποία περιλαμβάνει νωπό κοτόπουλο, χοιρινό κρέας, τυρί φέτα, τυρί γραβιέρα,  ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, χυλοπίτες και είδη βασικής υλικής συνδρομής (οδοντόβουρτσες και οδοντόκρεμες) την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 από τις 08:00  έως τις 13:00 στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο νέο κτήριο υπηρεσιών του Δήμου  (πρώην Ένωσης).


Η σχετική δράση υλοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, για το ΤΕΒΑ/FEAD 2014-2020», το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους  μέσω της Κοινωνικής  Σύμπραξης  (22) της Περιφέρειας Ηπείρου με επικεφαλής εταίρο την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.


Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ.


Επιπλέον, επειδή η διανομή θα γίνει με ηλεκτρονική υπογραφή, είναι απαραίτητο να προσκομίζουν ταυτότητα ή ΑΜΚΑ ή εξουσιοδότηση, σε περίπτωση που δεν μπορεί να παραλάβει ο άμεσα ωφελούμενος τα προσφερόμενα προϊόντα.


H εξουσιοδότηση πρέπει να φέρει βεβαίωση γνησίου υπογραφής από αρμόδια Αρχή ή να συνοδεύεται από φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας του εξουσιοδοτούντος Ωφελούμενου ή άλλου επισήμου εγγράφου από το οποίο προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]