Ιωάννινα: “Black Birthday” Συνεχίζονται οι παραστάσεις

 


Συνεχίζονται για δεύτερο τριήμερο, από Παρασκευή 17 έως και Κυριακή 19 Μαρτίου, οι παραστάσεις του έργου “Black Birthday”. Η ξέφρενη, μαύρη κωμωδία που έγραψε ο Κώστας Σταύρου και σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Κατσάνος αφορά έναν κατά φαντασίαν ασθενή ο οποίος, από παιδί, φοβάται ότι θα πεθάνει την ημέρα των 50ων του γενεθλίων. Μαζί του, όσο περιμένει τον… Χάρο, ο ανεκδιήγητος κουμπάρος του που αντιμετωπίζει την κατάσταση με πολύ ειρωνεία και … δολοφονικό χιούμορ. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Γιάννης Χουλιάρας και Δημήτρης Κατσάνος.  

Μετά τα εξαιρετικά πετυχημένα «Επιστροφή στο χωριό» και «Πάλι Καλά» η Καλλιτεχνική Σκηνή Ηπείρου ΣΥΝΘΕΣΗ ανεβαίνει ξανά στη σκηνή της πόλης με ένα έργο που σκορπίζει άφθονο γέλιο και εγγυάται ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό βράδυ μιας και εξελίσσεται με ταχύτατο ρυθμό  όπου οι κωμικές ατάκες και καταστάσεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Οι παραστάσεις του «Black Birthday» θα συνεχιστούν μέχρι και 26 Μαρτίου κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο ΚΥΚΛΟΣ (Αραβαντινού 14) με ώρα έναρξης 21:00. Τα εισιτήρια κοστίζουν 8,00€ το κανονικό και 6,00€ το μειωμένο (Άνω των 65, ΑΜΕΑ, Άνεργοι, Φοιτητές και Μαθητές). Τηλέφωνο κρατήσεων: 6947691699  

Ειδική προσφορά: Η ΣΥΝΘΕΣΗ σαν ανταπόδοση στο κοινό της πόλης για την στήριξη του στις παραγωγές  της ομάδας προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης δύο παραστάσεων με ενιαίο εισιτήριο 12,00€, αφού μετά το “Black Birthday”  ακολουθεί η νέα παραγωγή της ομάδας με τίτλο  «Ο Ληστής» που θα παρουσιάζεται (επίσης) κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, από 31 Μαρτίου μέχρι και 9 Απριλίου στο θέατρο ΚΥΚΛΟΣ. (Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στο 6947691699)

Μέρος των εισπράξεων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου της Ιεράς Μονής Δουραχάνης Ιωαννίνων και των δομών στήριξης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων του ΟΚΠΑΠΑ Ιωαννίνων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]