ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΖΙΤΣΑΣ!

ΙΩΑΝΝΙΝΑ-LIVE Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ -ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!


“Black Birthday”: Πρεμιέρα σήμερα Παρασκευή 10 Μαρτίου για τη νέα παραγωγή της Καλλιτεχνικής Σκηνής Ηπείρου ΣΥΝΘΕΣΗ


 Πρεμιέρα   σήμερα  Παρασκευή 10 Μαρτίου για την νέα παραγωγή της Καλλιτεχνικής Σκηνής Ηπείρου ΣΥΝΘΕΣΗ με τίτλο “Black Birthday” (Μαύρα Γενέθλια) που έχει γράψει ο Ηπειρώτης συγγραφέας Κώστας Σταύρου και σκηνοθετεί ο Δημήτρης Κατσάνος. Οι δημιουργοί της επιτυχίας «Επιστροφή στο χωριό» ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους  πολύ και αβίαστο γέλιο!

Το «Black Birthday» είναι μια ξέφρενη μαύρη κωμωδία που παρουσιάζεται σε πανελλήνια πρώτη και αφορά ένα κατά φαντασία ασθενή ο οποίος, από παιδί, φοβάται ότι θα πεθάνει την ημέρα των 50ων του γενεθλίων. Μαζί του, όσο περιμένει τον… Χάρο, ο ανεκδιήγητος κουμπάρος του που αντιμετωπίζει την κατάσταση με… δολοφονικό χιούμορ. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Γιάννης Χουλιάρας και Δημήτρης Κατσάνος. 

Το «Black Birthday» θα παίζεται, για το διάστημα  10 μέχρι και 26 Μαρτίου, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο ΚΥΚΛΟΣ (Αραβαντινού 14) με ώρα έναρξης 21:00. Τα εισιτήρια κοστίζουν 8,00€ το κανονικό και 6,00€ το μειωμένο (Άνω των 65, ΑΜΕΑ, Άνεργοι, Φοιτητές και Μαθητές). Τηλέφωνο κρατήσεων: 6947691699  

Ειδική προσφορά: Η ΣΥΝΘΕΣΗ σαν ανταπόδοση στο κοινό της πόλης για την στήριξη του στις παραγωγές  της ομάδας προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης δύο παραστάσεων με ενιαίο εισιτήριο 12,00€, αφού μετά το “Black Birthday”  ακολουθεί η νέα παραγωγή της ομάδας με τίτλο  «Ο Ληστής» που θα παρουσιάζεται (επίσης) κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, από 31 Μαρτίου μέχρι και 9 Απριλίου στο θέατρο ΚΥΚΛΟΣ. (Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση)

Μέρος των εισπράξεων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου της Ιεράς Μονής Δουραχάνης Ιωαννίνων και των δομών στήριξης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων του ΟΚΠΑΠΑ Ιωαννίνων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]