ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Ιστορική διοργάνωση από τον Δήμο Αρταίων του 24ου Κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών στο Τ9!



Μεγάλη επιτυχία της Δημοτικής Αρχής: στην Άρτα η Εθνική Γυναικών τον Ιούνιο. 



Ένα συγκλονιστικό αθλητικό διήμερο έζησε η Άρτα, ως η διοργανώτρια πόλη του 24ου Κυπέλλου Ελλάδας Βόλεϊ Γυναικών. Με τη Δημοτική Αρχή να διεκδικεί και να πετυχαίνει τη διεξαγωγή ενός κορυφαίου, πανελλαδικού γεγονότος η Άρτα, οι πολίτες και οι φορείς της απέδειξαν ότι είμαστε ικανοί για τα καλύτερα.  

Η μεγάλη επιτυχία της διεξαγωγής του Final-4 από τη Δημοτική Αρχή, με τον συντονισμό όλων όσων εργάστηκαν για το Κύπελλο μέσα και έξω από το γήπεδο, οδήγησε και σε μια νέα επιτυχία: όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Ελληνική Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, Γιώργος Καραμπέτσος, η Άρτα θα φιλοξενήσει και τους αγώνες προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας Πετοσφαίρισης Γυναικών αυτό τον Ιούνιο.  


Μια πόλη που έσφυζε από παλμό και ζωή. 

Με την πληρότητα των ξενοδοχείων να αγγίζει το 100%, τα σημεία εστίασης και καφέ γεμάτα, η Άρτα όλες τις προηγούμενες ημέρες έσφυζε από ζωή και αθλητικό παλμό, προπομπός όσων θα ακολουθήσουν στο άμεσο μέλλον. 



Συλλογική προσπάθεια.

Η προετοιμασία και ο καλός συντονισμός μέσα και έξω από το γήπεδο, συνετέλεσαν τα μέγιστα προκειμένου η φιλοδοξία της Δημοτικής Αρχής –να ακουστούν στο πανελλήνιο οι διοργανωτικές ικανότητες της Άρτα- να έχουν ευτυχές αποτέλεσμα. 

Για αυτό ο Δήμος Αρταίων και προσωπικά ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης, ευχαριστούν προσωπικά και συγχαίρουν όλους όσοι δούλεψαν για τη διεξαγωγή του Κυπέλλου: την  Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και τον Πρόεδρο Γιώργο Καραμπέτσο, τον Εκτελεστικό Διευθυντή της ΕΟΠΕ, Περικλή Μπακοδήμο, τη Γενική Γραμματέα του Δήμου, Εύη Βασιλάκη, την Προϊσταμένη του Αθλητικού Κέντρου, Γιώτα Δήμου, τους εργαζόμενους του Δήμου  και της Ομοσπονδίας και, φυσικά, τα στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας και το νέο Αστυνομικό Διευθυντή, κ. Βασίλη Λαγό με τον οποίο ο Δήμαρχος ήταν σε ανοιχτή επικοινωνία. 

Θερμές ευχαριστίες, επίσης: στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Άρτας,  τον ιατρό της διοργάνωσης Περικλή Σιλιόγκα, το Τμήμα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής του Αθλητικού Συλλόγου «Πύρρος Άρτας», το χορευτικό Τμήμα του Γυμναστηρίου Gym G της κ. Γεωργίας Αγόρου, τη σχολή χορού DUENDE της κ. Δώρας Μπαρκούζου, που ομόρφυναν τα διαλλείματα του αγώνα με τα χορευτικά τους προγράμματα, τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κωστακιών για τις κυρίες με τις παραδοσιακές φορεσιές που παρευρέθηκαν στις απονομές δίνοντας το ηπειρώτικο στίγμα στους Αγώνες, τις ακαδημίες βόλεϊ της Δυτικής Ελλάδας που γέμισαν με παιδικά χαμόγελα και φωνές το νέο Κλειστό Γυμναστήριο των Κωστακιών, καθώς και τους θεατές και επισκέπτες που παρακολούθησαν από κοντά τις αναμετρήσεις.

Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί, επίσης, όλους τους εκπροσώπους των τοπικών και πανελλαδικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για τη κάλυψη της προετοιμασίας και των αγώνων. 



Συλλογική στήριξη και από τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης. 

Σημαντική ήταν και η παρουσία των χορηγών, τους οποίους η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί για την ολόθερμη στήριξή τους. Συγκεκριμένα την σοκολατοβιομηχανία  ΙΟΝ, τις βιομηχανίες γάλακτος και τυροκομικών προϊόντων ΗΠΕΙΡΟΣ και ΚΑΡΑΛΗΣ, τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΡΤΑΣ, την παραδοσιακή οικοτεχνία αγροτικών προϊότων PHILIPPOS FLAVORS, τις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ και ΚΑΨΙΩΧΑΣ, το ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ, το HOTEL CRONOS, το PICCADILLY HOUSE, το κατάστημα αθλητικών ειδών SPORTSHOUSE, την επιχείρηση οικοδομικών υλικών ΜΠΙΖΑΣ-ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ-ΜΕΡΑΝΤΖΑΣ και την επιχείρηση κατασκευής και συντήρησης έργων πρασίνου ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ. Επίσης, για την συνεισφορά τους στη διοργάνωση, το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΑΡΤΑΣ, το ΚΤΗΜΑ ΜΑΡΟΣ, τα SUPER MARKET ΑΓΓΕΛΗΣ και ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, και την εταιρεία EUROSTAR ΓΚΑΝΙΑΤΣΑΣ.



Οι βραβεύσεις.


Μετά το πέρας του τελικού, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, μεθερμηνεύοντας τα αισθήματα της τοπικής κοινωνίας δήλωσε:  «Η Άρτα εντάχθηκε πλέον στις πόλεις που μπορούν να φιλοξενήσουν μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Μια μεγάλη διοργάνωση που μας τιμά.  Μια γιορτή του αθλητισμού στην πόλη μας. Μπράβο Άρτα!», ενώ απένειμε τιμητικές πλακέτες στον Πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργο Καραμπέτσο, στις τέσσερις ομάδες που συμμετείχαν στον τελικό κυπέλλου, στους αθλητές και αθλήτριες που έγραψαν την δική τους ιστορία στο βόλεϊ, καθώς και σε ανθρώπους που συνέβαλαν καθοριστικά για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων και της διοργάνωσης, από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]