Σε Δημόσια Διαβούλευση το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ) Δήμου Αρταίων 2021-2027


 -Σε Δημόσια Διαβούλευση το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ) Δήμου Αρταίων 2021-2027

-Μέχρι την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 η διαδικασία της Διαβούλευσης.


Ο Δήμος Αρταίων στο πλαίσιο της νέας προγραμματικής περιόδου ΕΣΠΑ 2021-2027 εκπονεί Σχέδιο για τη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη (ΒΑΑ).

Το ΒΑΑ είναι το σχέδιο του Δήμου Αρταίων, που περιέχει  εκείνες τις ενέργειες τις δράσεις και τα έργα, τα οποία έχουν ως στόχο να βελτιώσουν τις οικονομικές περιβαλλοντικές, κλιματικές, κοινωνικές και δημογραφικές συνθήκες, αλλά και να προσδώσουν αναπτυξιακή πνοή στο Δήμο Αρταίων με επίκεντρο την πόλη της Άρτας. 

Επιπλέον το ΒΑΑ θα αποτελέσει και το εργαλείο για την εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ήπειρος, αλλά και από άλλα χρηματοδοτικά προγράμματα. 

Υπενθυμίζεται πως η 1η φάση του Σχεδίου ΒΑΑ είναι αναρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Αρταίων arta.gr, στη διαδρομή Επικαιρότητα – Διαβουλεύσεις.

Τέλος, στο πλαίσιο της κατάρτισης  του σχεδίου, ο Δήμος προσκαλεί τους πολίτες και τους φορείς της περιοχής μας, στη διαδικασία δημόσιας διαβούλευσης να εκφράσουν τις απόψεις, τις ιδέες και τις προτάσεις μέσω e-mail στην ακόλουθη διεύθυνση dimos@arta.gr, έως την Παρασκευή 31 Μαρτίου2023.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]