Και ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ιωαννίνων στην απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης 16 του Μάρτη

 


ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 16 ΜΑΡΤΗ

Απεργιακή Συγκέντρωση στις 11.00 π.μ. στην Κεντρική Πλατεία


Κλιμακώνουμε τη δράση μας με τη συμμετοχή μας στην Πανελλαδική απεργία την Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023, για να απαιτήσουμε με όλους τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα: 

Να έρθουν στην επιφάνεια οι πραγματικοί ένοχοι του εγκλήματος των Τεμπών και να αποδοθούν οι ευθύνες σε όλους τους υπαίτιους.

Να σταματήσει η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων, της εμπορευματοποίησης και της λειτουργίας των υπηρεσιών μας και όλων των δημοσίων υπηρεσιών με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια & κριτήριο τη στήριξη της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων που υπηρετούν, να σταματήσει να αντιμετωπίζεται η προστασία της εργασίας και της ζωής ως κόστος.

Απαιτούμε να σταματήσει η κυβέρνηση και τα διάφορα παπαγαλάκια να «πετάνε την μπάλα στην εξέδρα» για να κρύψουν τις τραγικές διαχρονικές κυβερνητικές ευθύνες - της σημερινής και των προηγούμενων κυβερνήσεων- να αναπαράγουν την άθλια επιχειρηματολογία του πρωθυπουργού που με μια συγνώμη «μέσα απ’ τα δόντια» και το «όλοι φταίμε», έριξε ευθύνες «στις συντεχνίες που ταυτόχρονα εμπόδιζαν κάθε αξιολόγηση του προσωπικού των τρένων μας»!!! 

Ποιον προσπαθούν να δουλέψουν; Γιατί κρύβουν ότι στις σιδηροδρομικές εταιρείες όχι μόνο «αξιολογούσαν» το προσωπικό, αλλά και όλες τις δομές τους; Τα «πιστοποιητικά πιστοποίησης» είναι ακόμα αναρτημένα στα sites τους, το δε «Επιχειρησιακό Σχέδιο του ΟΣΕ για τα έτη 2022-2025», προχώρησε με τις υπηρεσίες υποβοήθησης εξειδικευμένης ιδιωτικής εταιρείας συμβούλων!!!!

Αλλά αυτή είναι η «αξιολόγηση» που θέλουν να εφαρμόζεται σε όλο το δημόσιο: μηχανισμός στήριξης και προώθησης υλοποίησης της εκάστοτε κυβερνητικής πολιτικής.

Καμιά ανοχή – καμιά αναμονή

Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, ζωή με σύγχρονα δικαιώματα, ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Φτάνουμε το απεργιακό κάλεσμα παντού. Για να νεκρώσουν οι υπηρεσίες μας και να κατεβούμε μαζικά στην απεργιακή συγκέντρωση. 

Με δυνατή φωνή να δηλώσουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε το έγκλημα των Τεμπών να συγκαλυφθεί.                  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]