ΚΚΕ(μ-λ) | Συζήτηση 11/03 "Το έγκλημα στα Τέμπη και το ξεχείλισμα της λαϊκής οργής"




 Διανύουμε ήδη πάνω από μία εβδομάδα ενός δίκαιου και μαζικού ξεσπάσματος του λαού και της νεολαίας. Απ' άκρη σε άκρη της χώρας η οργή ξεχειλίζει και κατακλύζει τους δρόμους, με αποκορύφωμα τη μεγαλειώδη απεργιακή κινητοποίηση της 8ης του Μάρτη.


Το προδιαγεγραμμένο φρικιαστικό έγκλημα στα Τέμπη αποτέλεσε αιτία και αφορμή για την έκρηξη της αγανάκτησης και του θυμού, για την εξελισσόμενη ορμητική είσοδο των μαζών στο προσκήνιο του αγώνα. Η οργή μας φούντωνε εδώ και καιρό.


Φοβούνται τους αγώνες μας! Οι κινητοποιήσεις του λαού και της νεολαίας δημιουργούν πολιτικό πρόβλημα στις δυνάμεις του συστήματος. Η κυβέρνηση της ΝΔ τρέχει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, καταλήγοντας να εξοργίζει ακόμα περισσότερο. ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και παρατρεχάμενοι προσπαθούν να καρπωθούν εκλογικά τη λαϊκή οργή, λες και δεν πρωτοστάτησαν στην προώθηση της πολιτικής των ιδιωτικοποιήσεων, των περικοπών και της κρατικής εγκατάλειψης που οδήγησε στο έγκλημα. Ο σκυλοκαβγάς που έχουν στήσει όλοι αυτοί στοχεύει στο να αθωωθεί το σύστημα που από κοινού υπηρετούν και να μας κάνει ξανά παρατηρητές των εξελίξεων.


Να μην τους κάνουμε τη χάρη! Ο λαός και η νεολαία δε γυρίζουν πίσω! Τα ψέματά τους και η καταστολή δε θα μας εμποδίσουν. Ξέρουμε καλά ότι η κανονικότητά τους βρωμάει εκμετάλλευση και θάνατο.


ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11/3, 18:00, ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΤΕΚΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΟΥΓΚΙΟΥ 23, ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!


 Ένα συνημμένο

  •  Σαρώθηκε από το Gmail


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]