Πλήρης υποτροφία στο Πανεπιστήμιο του Yale για την αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων ,Κατερίνα Γκόγκου

 

Στην Αμερική και παράλληλα με τις σπουδές της θα συνεχίζει τις προπονήσεις της η Αικατερίνη Γκόγκου που κέρδισε πλήρη υποτροφία στο Πανεπιστήμιο του Yale.

Μετά τη μεγάλη της επιτυχία το 2022 ως Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Σκιφ Νεανίδων, η αθλήτρια του Ν.Ο.Ι. «ανοίγει τα φτερά της» για το σπουδαίο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο ενώ συγχρόνως θα συνεχίζει να προπονείται στο άθλημα με το οποίο κατάφερε σπουδαίες νίκες κάνοντας υπερήφανο το Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων αλλά και ολόκληρη τη χώρα.

Πρόκειται για μία ακόμη αθλήτρια του Ομίλου που κερδίζει πλήρη υποτροφία καθώς με αντίστοιχη υποτροφία ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Αμερική στον τομέα της Ψυχολογίας η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Αμαλία Τσιάβου, ενώ συνεχίζουν τις σπουδές τους, επίσης με πλήρη υποτροφία, οι πρόσφατα Ολυμπιονίκες στο Τόκιο αδερφές Κυρίδου (Αννέτα και Μαρία) και η Τσαμοπούλου Δήμητρα-Σοφία.

Το Δ.Σ. εύχεται στην Αικατερίνη Γκογκου, θερμά συγχαρητήρια για άλλη μια φορά  και καλή επιτυχία στις σπουδές της κι ευελπιστεί και άλλοι αθλητές του Ομίλου να έχουν την εκπαιδευτική επιτυχία στο μέλλον. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]