ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

ΗΠΕΙΡΟΣ Ζεμύθα Protein Bars: χρυσός χορηγός στο Athens Dance Festival 2023



Οι νέες ΗΠΕΙΡΟΣ Ζεμύθα Protein Bars ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΖΑΧΑΡΗΣ, βρέθηκαν στις 10-12 Φεβρουαρίου στο 6o Athens Dance Festival, που πραγματοποιήθηκε στο Intercontinental Athenaum Athens. 

To Athens Dance Festival φέρει επάξια τον τίτλο του μεγαλύτερου διαγωνισμού χορού στην Ελλάδα, ο οποίος πραγματοποιήθηκε για 6η φορά στην Αθήνα, με τη συμμετοχή 1.500 αθλητών και πάνω από 3.000 θεατών από κάθε άκρη της Ελλάδας, αλλά και από 12 διαφορετικές χώρες, καθώς και με την παρουσία μερικών κορυφαίων ονομάτων της παγκόσμιας χορευτικής σκηνής. Βασικός σκοπός του Athens Dance Festival είναι η αναβάθμιση του χορευτικού επιπέδου της χωράς μέσω της άριστης διοργάνωσης με προδιαγραφές εξωτερικού. 


Οι ΗΠΕΙΡΟΣ Ζεμύθα Protein Bars NO SUGAR ADDED, οι μοναδικές μπάρες με πρωτεΐνη τυρογάλακτος, με ιδιαίτερα πλούσια θρεπτικά συστατικά και χωρίς προσθήκη ζάχαρης, στήριξαν τον χορευτικό αυτόν διαγωνισμό προσφέροντας ενέργεια, νοστιμιά και απόλαυση στους συμμετέχοντες. 

Οι νέες ΗΠΕΙΡΟΣ Ζεμύθα Protein Bars NO SUGAR ADDED με νιφάδες βρώμης ολικής άλεσης και Ζεμύθα κυκλοφορούν σε δύο υπέροχες γεύσεις: σοκολάτα-μπανάνα και χαρούπι-φυστίκια. Αποτελούν σημαντική πηγή πρωτεϊνών και συγκεντρώνουν σε ένα μόνο προϊόν τις βιταμίνες, τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία που είναι απαραίτητα για την τόνωση του οργανισμού κατά τη διάρκεια των καθημερινών δραστηριοτήτων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]