ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΖΙΤΣΑΣ!

ΙΩΑΝΝΙΝΑ-LIVE Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ -ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!


Pindos Historic Rally 2023!


 Regularity Master και Σ.Ι.Σ.Α. σας προσκαλούν να συμμετάσχετε σε έναν απαιτητικό αγώνα Regularity, σε διαδρομές άγριας ομορφίας, στην οροσειρά της Πίνδου.


Η οργάνωση του Pindos Historic Rally 2023 έχει ήδη ξεκινήσει, με την σχεδίαση του αγώνα να έχει ολοκληρωθεί στο 100%


Ο αγώνας θα διεξαχθεί από 25 ως 28 Μαϊου 2023 και θα κινηθεί στην ευρύτερη περιοχή της Πίνδου, με κέντρο την πανέμορφη και πλούσια σε ιστορία πόλη των Ιωαννίνων, σε ορεινές διαδρομές  που θα περιλαμβάνουν τόσο κλασικούς προορισμούς όπως το Μέτσοβο, τα Ζαγοροχώρια, τα Τζουμέρκα, όσο και πανέμορφες άγριες και άγνωστες στους περισσότερους διαδρομές.


Πρόκειται για έναν αγώνα Regularity σε ανοιχτούς δρόμους, με χρήση Μ.Ω.Τ. ο οποίος θα περιλαμβάνει πολλαπλές κρυφές χρονομετρήσεις, με χρήση δορυφορικού συστήματος. Η δυσκολία και η ομορφιά του αγώνα θα προκύπτει από τον συνδιασμό πανέμορφων σφιχτών διαδρομών, με υψηλές Μ.Ω.Τ. (max 50 km/h). 

Τα πληρώματα θα διανύσουν 800~900 km σε 2 ½ ημέρες, με πάνω από τα μισά να είναι ειδικές διαδρομές ακριβείας.Για το 2023, προβλέπεται η δυνατότητα συμμετοχής στην κατηγορία Sport Touring. Οι συμμετέχοντες στην κατηγορία αυτή, θα χρονομετρούνται σε λιγότερα σημεία, (checkpoints) τα οποία θα είναι σημειωμένα στο Roadbook και για τα οποία θα δίνονται οι ιδανικοί χρόνοι. Η κατηγορία Sport Touring θα έχει χωριστή κατάταξη στην οποία θα προσμετρούν και τα αυτοκίνητα τύπου Youngtimers.Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023, μπορείτε όμως να εκμεταλευτείτε το μειωμένο παράβολο, δηλώνοντας συμμετοχή ως τις 24 Μαρτίου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες (Πρόγραμμα, Κανονισμός, Δήλωση συμμετοχής), επισκεφτείτε την περιοχή Downloads στον επίσημο ιστότοπο του αγώνα www.pindos.org
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]