ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Άρτα:Mε γοργούς ρυθμούς οι εργασίες του Open mallMε γοργούς ρυθμούς εξελίσσονται οι εργασίες ενός μεγάλου έργου της Άρτας με έμφαση στην επιχειρηματικότητα, αυτό του Open mall. 

Ειδικότερα οι εργασίες ξεκίνησαν από την πλατεία Μονοπολίου  και συνεχίζονται τμηματικά έως τον Άγιο Γεώργιο. Οι αρχικές εργασίες που πραγματοποιούνται είναι μετακίνηση των φωτιστικών για να κλειστεί το εργοτάξιο και να αρχίσουν οι καθαιρέσεις και η  αφαίρεση των δέντρων με μεταφύτευση σε άλλα σημεία του Δήμου, όπως στο παραποτάμιο κ.α.

 «Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο για το κέντρο της πόλης μας, που το αποτέλεσμα  θα μας ανταμείψει όλους. Ζητούμε την κατανόηση των πολιτών και των καταστηματαρχών για την όποια αναστάτωση.  Θα προσπαθήσουμε για την μικρότερη δυνατή όχληση» τόνισε χαρακτηριστικά ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων Σωτήρης Χρηστούλης επισκεπτόμενος το έργο. 


Ενώ από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αρταίων Αντώνης Καραμπίνας πρόσθεσε: « Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας, ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία αλλά και την κατανόηση και την αντοχή των πολιτών και των καταστηματαρχών».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]