ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Groupama Ασφαλιστική: Η ΠΡΩΤΗ ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα που υλοποίησε την επικαιροποίηση προσωπικών στοιχείων μέσω της πλατφόρμας KYC του eGov


 Στο πλαίσιο αναβάθμισης των υπηρεσιών της και παραμένοντας πάντα πιστή στη δέσμευσή της για την κορυφαία εξυπηρέτηση και εμπειρία των πελατών της, η Groupama Ασφαλιστική εντάσσεται πλέον στην υπηρεσία eGov-KYC «Συστηθείτε» ή αλλιώς, Know Your Customer. Όντας μάλιστα η πρώτη ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα που υλοποίησε αυτή τη δυνατότητα, η Groupama Ασφαλιστική συνεχίζει να επενδύει στην απλοποίηση των διαδικασιών της, ώστε να προσφέρει ασφαλή, γρήγορη και εύκολη επικαιροποίηση των προσωπικών στοιχείων των πελατών της. 

Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή καθώς, μέσω των προσωπικών του κωδικών taxisnet, ο πελάτης μπορεί ηλεκτρονικά και με 2 μόνο κλικ να επικυρώσει την ορθότητα των στοιχείων του ή να τα επικαιροποιήσει, αποφεύγοντας έτσι πολύπλοκες και χρονοβόρες διαδικασίες που τον ταλαιπωρούσαν έως τώρα. Με αυτό τον τρόπο εξοικονομείται χρόνος, αφού δεν χρειάζεται πλέον να συλλέγονται όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από πολλές και διαφορετικές υπηρεσίες. 

Ο Γενικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής, Χρήστος Κάτσιος αναφέρει: «Στη Groupama Ασφαλιστική, πρωτοπορούμε για ακόμη μία φορά, αξιοποιώντας τις νέες, καινοτόμες δυνατότητες που προσφέρει ο ψηφιακός μετασχηματισμός του κράτους. Σταθερά δίπλα στους πελάτες μας, υλοποιούμε πρώτοι την επικαιροποίηση των προσωπικών στοιχείων τους, με εύκολο και ασφαλή τρόπο, μέσω της πλατφόρμας KYC του eGov. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που πρωτοπορούμε. Πρώτοι στην ελληνική ασφαλιστική αγορά αξιοποιήσαμε τις εφαρμογές κινητών τηλεφώνων wallet (φηφιακό πορτοφόλι)  για την άμεση πρόσβαση των πελατών μας στα στοιχεία του συμβολαίου τους από το κινητό τους. Έτσι και τώρα, αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι οι δράσεις στρατηγικής καινοτομίας για εμάς είναι σταθερός 

πυλώνας της εταιρικής μας ταυτότητας, άρρηκτα συνδεδεμένος με την αδιαπραγμάτευτη δέσμευσή μας: να ασφαλίζουμε το αύριο με εμπιστοσύνη. Και συνεχίζουμε» 

Ο αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής, Laurent Thuillier αναφέρει: «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημερώσαμε τους πελάτες και τους συνεργάτες μας ότι είμαστε η πρώτη ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα που επενδύει σε δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού, αναβαθμίζοντας εντυπωσιακά την ταχύτητα και την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Με πλήρη διαφάνεια και χωρίς γραφειοκρατία, παρέχουμε τα απαραίτητα εργαλεία σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητάς τους, συμβάλλοντας παράλληλα κι εμείς, με τον δικό μας τρόπο, στον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας.»



Σχετικά με την Groupama Ασφαλιστική

Η Groupama Ασφαλιστική συγκαταλέγεται διαχρονικά στις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες της ελληνικής αγοράς. Με 95 χρόνια ιστορίας και κύκλο εργασιών που ανήλθε στα €158,6 εκ. το 2021, η εταιρεία διακρίνεται για την αξιοπιστία και την καινοτομία των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Η Groupama Ασφαλιστική προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης υγείας & περιουσίας σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα αναπτύσσει έξυπνες λύσεις αποταμίευσης και επένδυσης. Για την πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών της, αναβαθμίζει με συνέπεια τα ψηφιακά της εργαλεία και διατηρεί ένα ισχυρό δίκτυο ασφαλιστικών συνεργατών σε κάθε γωνιά της χώρας. Το ανθρώπινο δυναμικό της Groupama Ασφαλιστικής -οι 295 εργαζόμενες και εργαζόμενοι- αποτελεί την κινητήριο δύναμη της εταιρείας που διασφαλίζει την συνεχή ανάπτυξη και ευημερία της και παράλληλα την καθιστά άκρως ανταγωνιστική. Από το 2007, η εταιρεία αποτελεί 100% θυγατρική του γαλλικού Ομίλου Groupama. Περισσότερες σχετικές πληροφορίες θα βρείτε στη διεύθυνση https://www.groupama.gr/.


Πληροφορίες για τον Όμιλο Groupama

Ο γαλλικός πολυεθνικός όμιλος Groupama παρέχει ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών, τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών,  καλύπτοντας τις ανάγκες πάνω από 12 εκατομμυρίων πελατών, σε παγκόσμιο επίπεδο. Με ιστορία που ξεπερνά τα 120 έτη, ο Όμιλος εξελίσσεται συνεχώς, ανταποκρινόμενος ουσιαστικά στις οικονομικές προκλήσεις κάθε εποχής και στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών του. Ο Όμιλος απασχολεί σήμερα περισσότερους από 32.000 εργαζομένους σε Ευρώπη και Κίνα . Περισσότερες σχετικές πληροφορίες θα βρείτε στη διεύθυνση https://www.groupama.gr/.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]