ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Στην ...τελευταία του "κατοικία " ο Μωυσής Ελισάφ ...[φωτό-βίντεο]

-Καλό Παράδεισο Δημαρχέ μας .....
 -Στην τελευταία του κατοικία στο εβραϊκό νεκροταφείο της πόλης των Ιωαννίνων  "αναπαύεται" πλέον ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ ...



Τα λόγια που ακούστηκαν νωρίτερα στην Ιερά Συναγωγή παρηγοριά για την πολυαγαπημένη του σύζυγο ...

Ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων έκανε λόγο για έναν παγκόσμιο άνθρωπο ,έναν καλό καγαθό πολίτη  ενώ ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ.Μάξιμος μετέφερε την οδύνη ,τον  πόνο  και τις ευχές στους οικείους του , εκ μέρους του Οικουμενικού Πατριάρχη .






Ο προσωπικός φίλος του Δημάρχου Ιωαννίνων Ευάγγελος Βενιζέλος ανέφερε μεταξύ άλλων πως   ο Μωυσής Ελισάφ  κατάφερε να ανυψώσει τα Γιάννενα οικουμενικά .

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ.Αλέξανδρος Καχριμάνης αναφερόμενος στην αυτοδιοικητική πορεία  του εκλιπόντος είπε πως ήταν μία πορεία με αρχές αξίες και ήθος και κατέληξε λέγοντας πως ακόμα και άρρωστος με μηνύματα ζητούσε τη συνεργασία του για να τελειώσουν όλα τα εκκρεμή ζητήματα στον Δήμο Ιωαννιτών .




Ο Μωυσής Ελισάφ κέρδισε την καθολική αναγνώριση και την αγάπη του Δήμου και των συμπολιτών του ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ,Παναγιώτης Πικραμένος .


Σημειώνεται ότι στην τελετή παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της ελληνικής Εβραϊκής Κοινότητας και του Εβραϊκού Μουσείου της Ελλάδας και ο Χαράλαμπος Μηλιώνης ,διευθυντής της Α Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.




Η τελετή   πριν την ταφή ολοκληρώθηκε  με μία συγκινητική τοποθέτηση από συγγενή του Δημάρχου Ιωαννίνων και πρώην αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ,Ισαάκ Λαγαρή .







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]