ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Δυνατή Συνεργασία Δ.ΙΕΚ Πρέβεζας και Καρναβαλικού Κομιτάτου- Έρχεται Έντονα Αποκριάτικο ΠαρασκευοΣάββατο!

 


Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας βρίσκεται στην ευτυχή συνεργασία να ανακοινώσει τη συνεργασία του με το Δημόσιο ΙΕΚ Πρέβεζας. Η ανεκτίμητη προσφορά στην κατάρτιση, στην κοινωνία και τον πολιτισμό του Δημοσίου ΙΕΚ Πρέβεζας δένει με συνεργασία και με το μεγαλύτερο Καρναβάλι σε Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία από όλες τις απόψεις που διοργανώνει στην Πρέβεζα το Καρναβαλικό Κομιτάτο. Ο Πολιτιστικός σύλλογος "Κομιτάτο Πρέβεζας" ευχαριστεί Δημόσια τον Διευθυντή του Δημοσίου ΙΕΚ Πρέβεζας Ιωάννη Αναγνωστάκη καθώς και τις καθηγήτριες του τμήματος Μακιγιάζ.


Η Αποκριάτικη Πρωτεύουσα της Ηπείρου, η Πρέβεζα χάρη στο Καρναβαλικό Κομιτάτο φορά τα Αποκριάτικά της, προτελευταία εβδομάδα της Αποκριάς (Μικρές Απόκριες) αυτό το ΠαρασκευοΣάββατο κάνει την Πρέβεζα "Μικρή Βενετία"  γλεντάει με τον "Αποκριάτικο γάμο" και τα σπάει με Μασκέ Disco Party στο "Κουρδιστό Πορτοκάλι".


1. Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου ιστορικό κέντρο Πρέβεζας-"Μικρή Βενετία" μαζί με τις Αποκριάτικες στολές των συμμετεχόντων θα έχουν και βαμμένα πρόσωπα. Τα ηχεία στο ιστορικό κέντρο θα παίζουν Αποκριάτικη μουσική. Ώρα συνάντησης 18.00 στα δικαστήρια για να απλωθούν με παντομίμες ανά δυάδες οι συμμετέχοντες. Για τον κόσμο που δεν μπορεί να βαφτεί από τα σπίτια του, θα βαφτεί ώρα 17.00 στο πνευματικό κέντρο  του Δήμου Πρέβεζας (πρώην λαϊκή αγορά) θα βάφουν οι υπεύθυνες από το Δημόσιο ΙΕΚ Πρέβεζας.


Σάββατο 18 Φεβρουαρίου Αποκριάτικος Γάμος (Καντάδα-Σερενάτα στην περιήγηση των Καρναβαλιστών) ώρα 18.00 Λ.Ειρήνης Ζευγάρι και Παππάς (Άντρας νύφη-Γυναίκα γαμπρός England Παππάς) Αυτοκινητοπομπή, Λ. Ειρήνης, Λ, Ιωαννίνων, Σπηλιάδου Π.Τσαλδάρη, Λ,Ειρήνης, Καμαρνιώτικα. Τα αυτοκίνητα ή να έχουν υφάσματα στα παράθυρα, ή σερπαντίνες. Στο έθιμο του "Αποκριάτικου γάμου"  θα υπάρχει και ρύζι για να... στεριώσει ο γάμος. Το Κάθε Γκρουπ θα διαθέσει όσα περισσότερα αυτοκίνητα μπορεί για το μεγάλο πανηγύρι!


Και το Σαββατόβραδο παίρνει φωτιά με τον φετινό χορό του Κομιτάτου, που είναι το μασκέ Disco Party.Τόσες και τόσες στολές έχουν οι Καρναβαλιστές και οι Καρναβαλίστριες από προηγούμενες χρονιές, επιλέγουν μία και έρχονται στην παρτάρα στο "Κουρδιστό Πορτοκάλι" από ώρα 22.00.


Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου θα γίνει κλήρωση για τη μεγάλη με άρματα Αποκριάτικη Παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου και θα υπάρξει πιο αναλυτική ενημέρωση. 


Καλή Αποκριά, καλή διασκέδαση σε όλους και σε όλες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]