Κοπή Πίτας στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Δήμου Δωδώνης της Ν.Δ.



Σε μια πολύ ζεστή εκδήλωση με την παρουσία πολυάριθμων φίλων και μελών του κόμματος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο AAR η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στο Δήμο Δωδώνης. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Βουλευτής Ιωαννίνων κ. Γιώργος Αμυράς, ο Βουλευτής Ιωαννίνων κ. Σταύρος Καλογιάννης και η Βουλευτής Ιωαννίνων κα Μαρία Κεφάλα.

Χαιρετισμό απεύθυναν επίσης οι πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Ιωαννίνων: η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ηπείρου κα Μαρία Τσολάκη και ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Καραμπίνας. 


Τις ευχές τους απέστειλαν με μήνυμά τους ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Τασούλας και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης.


Από την πλευρά της κομματικής Οργάνωσης η  Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Εκλογικής Περιφέρειας Ιωαννίνων κα Λένα Σταμάτη και ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Δήμου Δωδώνης κ. Ιωάννης Μούλιας τόνισαν την κρισιμότητα των επερχόμενων εκλογών για το μέλλον της χώρας. Καταδίκασαν την τοξική για τη Δημοκρατία μας, εμπρηστική ρητορική της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ανέδειξαν την ανάγκη να αναδειχθεί και πάλι αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να συνεχιστεί η προσπάθεια για μια κοινωνία προόδου και ευημερίας με κοινωνική ηρεμία και συμφιλίωση.


Για την ΔΗΜ.Τ.Ο. Δήμου Δωδώνης 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]