ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Σχόλιο Ο. Τσουμάνη , δημοτικής συμβούλου στο Δήμο Ιωαννιτών και υποψήφιας Βουλευτή του ΚΚΕ Ιωαννίων για εκλογή νέου Δημάρχου

Αφού η δεύτερη παράταξη (Ελισαφ), η τέταρτη παράταξη (Γκόντα) και η πέμπτη παράταξη (Μπαρτζώκα) , όπως αναδείχτηκαν από τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών, συνδιοίκησαν το Δήμο για 4 χρόνια και σε αγαστή συνεργασία ψήφισαν ομόφωνα όλα τα σοβαρά θέματα όπως το ΣΔΙΤ για τα led, η ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας, η ρουφιανοέξυπνη πόλη, η απόλυση των 40 συμβασιούχων καθαριστριών, η απόλυση των 10 μουσικών της φιλαρμονικής κλπ, τώρα άρχισαν οι γκρίνιες για την εκλογή του Δημάρχου. 

Η συζήτηση για το ποιοι πρέπει να ψηφίσουν για Δήμαρχο (μόνο η παράταξη του Δημάρχου ή η σύμπραξη των 3 δημοτικών παρατάξεων) τη στιγμή μάλιστα που "ορκίζονται" ότι θα σεβαστούν την απόφαση της παράταξης του Δημάρχου, είναι προσπάθεια δημιουργίας αντιπολιτευτικού κλίματος που στόχο έχει να "σκεπάσει σαν τη γάτα", τη στήριξη που παρείχαν οι παρατάξεις τόσο καιρό. 

Ο λαός της πόλης πρέπει να έχει καθαρό ότι με τις ίδιες δοκιμασμένες αντιλαϊκές δημοτικές παρατάξεις και με την ίδια αντιδημοκρατική συνταγή των νομοθετημάτων Θεοδωρικάκου, διοικώντας με το ίδιο αντιλαϊκό νομοθετικό πλαίσιο, είτε όλοι μαζί ψηφίσουν είτε μόνο η παράταξη του Δημάρχου ψηφίσει, η συνέχεια της δημοτικής θητείας δεν θα αλλάξει από την μέχρι τώρα πορεία της. 

Το μόνο που θα αλλάξει την μέχρι τώρα πορεία είναι οι λαϊκοί αγώνες στους οποίους ηγήθηκαν και στην πόλη μας και πανελλαδικά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ. Ούτε άλλοθι, ούτε συγχωροχάρτι : ισχυρό ΚΚΕ! 



Γιάννενα 28 Φλεβάρη 2023 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]