ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Με τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας στην Αθήνα, για θέματα συντονισμού και ενίσχυσης ο Δήμαρχος ΑρταίωνΣυνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη και τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου, πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Παντελή Κωλέτσο και  τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αρταίων Αντώνη Καραμπίνα, με  κύριο αντικείμενο της συνάντησης, τα θέματα οργάνωσης και σχεδιασμού Πολιτικής Προστασίας.


Συγκεκριμένα ο Υπουργός κ.Στυλιανίδης συνεχάρη τον κ.Τσιρογιάννη για το επίπεδο των υπηρεσιών Πολιτικής Προστασίας που παρέχει μέχρι σήμερα στους πολίτες της Άρτας, ενώ όπως χαρακτηριστικά τόνισε  «Στηρίζουμε τον Δήμαρχο κ. Τσιρογιάννη για ότι χρειαστεί ο Δήμος του».


Τέλος, συζητήθηκαν ποικίλα θέματα στον τομέα της πολιτικής προστασίας  και συγκεκριμένα για πλημμύρες, πυρκαγιές και άλλα ακραία καιρικά φαινόμενα, καθώς και η ενίσχυση των τοπικών δομών που εποπτεύονται από το Υπουργείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]