ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Στο γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων ....

 

..... παρέδωσε παιχνίδια δημιουργικής απασχόλησης για τους μικρούς μας φίλους οι οποίοι αρκετές φορές τυχαίνει να συνοδεύουν τους γονείς τους στο εν λόγω γραφείο.


 Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων :Το συνδικαλιστικό μας κίνημα συνέβαλε καταλυτικά   στην ίδρυση και λειτουργία Γραφείων Ενδοοικογενειακής Βίας σε διάφορες Διευθύνσεις Αστυνομίας της χώρας μεταξύ των οποίων και στη Δ.Α Ιωαννίνων, αναδεικνύοντας το ανθρώπινο πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας και την προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο.

   Η Ένωσή μας από την πρώτη στιγμή στήριξε αυτό το νέο εγχείρημα, στεκόμενη δίπλα στους συναδέλφους που το στελέχωνουν, ενώ ταυτόχρονα με την  συνεχή της παρουσία και δηλώσεις στα Μ.Μ.Ε  ανέδειξε την αναγκαιότητα ύπαρξης του συγκεκριμένου γραφείου προς όφελος της τοπικής κοινωνίας των Ιωαννίνων για την αντιμετώπιση  αυτού του σύγχρονου κοινωνικού φαινομένου ,  με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη στήριξη των θυμάτων και την  εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.


   Σήμερα 06/02/2023, πραγματοποιήσαμε επίσκεψη στο γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας και σε μια συμβολική κίνηση, στο πλαίσιο της κοινωνικής μας δράσης, αντιπροσωπεία του Δ.Σ παρέδωσε παιχνίδια δημιουργικής απασχόλησης για τους μικρούς μας φίλους οι οποίοι αρκετές φορές τυχαίνει να συνοδεύουν τους γονείς τους στο εν λόγω γραφείο."Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]