Πρέβεζα:Γυναικεία ....υπόθεση η χθεσινή καρναβαλική νύχτα![βίντεο-φωτό]

 


Μοναδικές στιγμές έζησε η πόλη της Πρέβεζας στο Καρναβάλι των Γυναικών το οποίο αναβίωσε μετά από 3 χρόνια απουσίας λόγω των υγειονομικών συνθηκών που επέβαλε ο κορονοϊός.
Οι γυναίκες της Πρέβεζας ξεκινώντας από τη Λ .Ειρήνης διέσχισαν την οδό Καρυωτάκη και κατέληξαν στην παραλία καταχειροκροτούμενες από τον κόσμο που έσπευσε να τις δει από κοντά.Περισσότερα από 16 γκρουπ εμπνευσμένα από την επικαιρότητα αλλά και αγαπημένους διαχρονικούς ήρωες και ηρωΐδες με παρουσιάστρια τη Δήμητρα Κοψάρη  παρέλασαν στην πόλη, ενώ την παράσταση έκλεψε μια πολύχρωμη κινητή "εξέδρα" που κατασκευάστηκε και διακοσμήθηκε από τον Δήμο και τις γυναίκες του καρναβαλιού για να κάνει τη "διαφορά" στην φετινή δυναμική επανεκκίνηση του θεσμού που είναι από τους παλαιότερους στην Ήπειρο και τη Δυτική Ελλάδα.
Ο Δήμος Πρέβεζας στάθηκε αρωγός και συνδιοργανωτής στο καρναβάλι των Γυναικών και σε όλες τις καρναβαλικές εκδηλώσεις και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας κ. Λεωνίδας Αργυρός,  συνεχάρη τις γυναίκες   που κρατούν το θεσμό ζωντανό  πάνω από 60 χρόνια και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν με την ίδια αγάπη και να κάνουμε  όλοι μαζί την Πρέβεζα καρναβαλικό προορισμό για όλη την Ελλάδα.
Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας 


βίντεο n.p production


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]