Δήμος Δωδώνης:Ψεύτικη η καταγγελία για χειριστές μηχανημάτων χωρίς διπλώματα

 


Μετά από καταγγελία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ελληνική Αστυνομία διενήργησε έλεγχο το πρωί της Παρασκευής, στο προσωπικό του Δήμου Δωδώνης.

Η επώνυμη καταγγελία έλεγε ότι άνθρωποι χωρίς τα απαραίτητα διπλώματα, χειρίζονται μηχανήματα του Δήμου Δωδώνης.

Η Ελληνική Αστυνομία έκανε τη δουλειά της και διαπίστωσε το εντελώς ψευδές και το ανυπόστατο της συγκεκριμένης καταγγελίας.

Η δημοτική αρχή του Δήμου Δωδώνης αλλά και προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Ντακαλέτσης τονίζουν προς κάθε κατεύθυνση το εξής: «με θέματα υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων του Δήμου μας, δεν παίζουμε!».

Παράλληλα, με δήλωσή του ο κ. Ντακαλέτσης τονίζει: «Ενόψει των εκλογών του ερχόμενου Οκτωβρίου, δηλώνουμε πως είμαστε προετοιμασμένοι για διαφόρων ειδών επιθέσεις, επώνυμες και ανώνυμες αλλά δεν πρόκειται να αφήσουμε σε καμία περίπτωση αναπάντητη, καμία προσπάθεια συκοφάντησης του Δήμου μας. 

Επειδή δε το κλίμα καταγγελιομανίας από επώνυμους-ανώνυμους με αποδέκτη την Ελληνική Αστυνομία ενδημεί στο Δήμο μας εδώ και μερικούς μήνες, επισημαίνουμε πως το μόνο που επιδιώκουν είναι να δημιουργούν προβλήματα και καθυστερήσεις στη λειτουργία των Υπηρεσιών, ειδικά εξαιτίας του προκαλούμενου εκφοβισμού των εργαζομένων, κάτι που δυστυχώς κάποιες φορές το καταφέρνουν (όπως σήμερα).

Για εκείνους που επιθυμούν τέλος, να διεκδικήσουν την ψήφο των συνδημοτών μας, λέμε ότι το πολιτεύεσθαι στη διάρκεια των επόμενων μηνών, θα αποκαλύπτει συνεχώς και το πραγματικό ήθος τους». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]