ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Η Πρέβεζα “πρωταγωνιστεί” στις επιλογές επισκεπτών για την Αποκριά

 



"Πρωταγωνιστεί" η Πρέβεζα στις επιλογές μεμονωμένων επισκεπτών αλλά και μεγάλων ταξιδιωτικών γραφείων για το τριήμερο της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας.

Τα δρώμενα του Καρναβαλικού Κομιτάτου έχουν ήδη ξεκινήσει και θα συνεχιστούν το πρώτο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς ενώ το βλέμμα είναι “στραμμένο” στην επόμενη εβδομάδα όπου οι καρναβαλικοί σύλλογοι του Κομιτάτου και των Γυναικών σε συνεργασία με τον Δήμο και την Π.Ε θα "απογειώσουν" την Πρέβεζα.

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου θα παρελάσουν οι γυναίκες της πόλης, διατηρώντας ζωντανό ένα έθιμο 60 και πλέον ετών ενώ το Σάββατο 25 του μήνα το Καρναβαλικό Κομιτάτο με χιλιάδες καρναβαλιστές θα διοργανώσει το μεγαλύτερο καρναβάλι στην ευρύτερη περιοχή.

Παρελάσεις θα πραγματοποιηθούν στις Δημοτικές Ενότητες Ζαλόγγου και Λούρου, ενώ το απόγευμα της Κυριακής στην Πρέβεζα θα διοργανωθεί τελετή λήξης με εντυπωσιακό κάψιμο του βασιλιά καρνάβαλου.Εκδηλώσεις θα υπάρξουν όμως  και για τα παιδιά.

Την ξεγνοιασιά της Αποκριάς θα διαδεχθεί το γλέντι της Καθαράς Δευτέρα με σημείο αναφοράς την πλατεία Ανδρούτσου, όπου ο Δήμος Πρέβεζας θα προσφέρει νηστίσιμα εδέσματα στους προσκεκλημένους τους οποίους θα διασκεδάσει παραδοσιακή ορχήστρα.

Κούλουμα όμως θα πραγματοποιηθούν σε κάθε γωνιά του Δήμου Πρέβεζας και όλα δείχνουν ότι ο πρώτος εορτασμός,μετά την πανδημία του κορονοϊού θα είναι ξεχωριστός για την πόλη .

  facebook Δημ/Ραδιοφωνία Πρέβεζας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]