ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Η Ανεξάρτητη Δημ.Πρωτοπορία κόβει τη βασιλόπιτα

 Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα θα κόψει ο επικεφαλής της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ κ. Νίκος Γκόντας και οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της παράταξης, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00 στο ξενοδοχείο GRAND SERAI.

Στην εκδήλωση οι συμπολίτες καλούνται να συμμετάσχουν και θα έχουν την ευκαιρία, εκτός των άλλων, να γίνουν κοινωνοί της πορείας της παράταξης, από τον χρόνο δημιουργίας της μέχρι σήμερα, καθώς επίσης και της συνέχισης αυτής. Η πόλη μας μεγάλωσε και μαζί της μεγαλώνουν και οι απαιτήσεις. Αυτές οι απαιτήσεις είναι εκείνες που μας καθιστούν ακόμη πιο δυνατούς και με χρέος ευθύνης μαχόμαστε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, για το συμφέρον όλων των συμπολιτών μας.

Η παράταξη μας έχει δώσει δέίγματα υπεύθυνης δουλειάς και παραμερίζοντας προσωπικές φιλοδοξίες, όταν αυτό χρειάστηκε, έγινε αρωγός για το βέλτιστο καλό της πόλης μας. Το ίδιο θα πράξουμε και στο μέλλον! 

Η πόλη μας, μας έχει όλους ανάγκη και γι’αυτό όλοι δίνουμε το παρόν. Ραντεβού την Κυριακη 19 Φεβρουαριου 2023 και ωρα 18.00 στο GRAND SERAI.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]